Dobra novica za ljubitelje serije Jezero: Scenariji za nadaljevanje se že pripravljajo

Asja Lednik
07.02.2020 10:42

Vsaj minuto kateregakoli od predvajanih delov nadaljevanke Jezero si je ogledalo kar 800.000 različnih gledalcev, starejših od 4 let.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rtvslo

Nedavno se je na 1. programu TV Slovenija končala slovenska serija Jezero, ki je nastala po motivih istoimenske knjižne uspešnice Tadeja Goloba. Številke kažejo, da je serija postala prava uspešnica med slovenskimi gledalci. "Nadaljevanko Jezero si je v povprečju ogledalo 14,0 odstotka ali 265.000 gledalcev, kar predstavlja 25-odstotni delež vseh gledalcev televizije. Vsaj minuto kateregakoli od predvajanih delov pa si je ogledalo kar 800.000 različnih gledalcev, starejših od 4 let," so nam sporočili iz RTV Slovenija. Na vprašanje, ali je to najbolj gledana slovenska nadaljevanka na javni televiziji doslej, odgovarjajo: "Gledanost TV Slovenija se elektronsko meri od leta 2000, torej smo preverili podatke od takrat dalje. Nadaljevanka Jezero je najbolj gledana nadaljevanka na naši televiziji od leta 2000. Pri primerjavi povprečne gledanosti med posameznimi nadaljevankami je potrebno upoštevati, da je imela manjše število delov, kot so jih imele njene predhodnice v zadnjih letih, vendar je bila minutažno daljša."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta