(AVDIO) Rollingi v času koronavirusa izdali singl "Living In A Ghost Town"

M.R.
23.04.2020 18:12

Legendarna angleška rock skupina The Rolling Stones je na YouTubu danes popoldne objavila prvi singl po osmih letih. Naslov skladbe je "Living In A Ghost Town" ("Življenje v mestu duhov").

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Avtorja sta pevec Mick Jagger in kitarist Keith Richards, ki sta v zadnjih tednih nekoliko priredila aranžma skladbe. Posneta je bila že pred uvedbo karantene, končana pa je bila v času, ko so bili ostri ukrepi za omejitev širjenja novega koronavirusa v veljavi. 
{embed_youtube}https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_nuFnfbgj21t_HSIRsWpWd3TVaIE2YxoQU{/embed_youtube}
Jagger je na Twitterju povedal, da pesem odraža čase, v katerih smo se trenutno znašli. "Upam, da vam bo všeč," je dodal. 
{twitter}https://twitter.com/MickJagger/status/1253350529100664832{/twitter}
Na Twitterju je kitarist in basist skupine Ronnie Wood dejal, da imajo za svoje oboževalce pripravljeno novo skladbo. "Upamo, da boste uživali v njej, ima vznemirljivo melodijo, naslov pa je Ghost Town," je povedal v videosporočilu, ki je bil objavljen malo pred premiero na YouTubu. 
{twitter}https://twitter.com/ronniewood/status/1253350920500330497{/twitter}
Prek Twitterja je oboževalce nagovoril tudi Richards, ki je pojasnil, da je bila skladba posneta pred več kot enim letom v Los Angelesu, ko so snemali novi album. "Potem pa je udarilo sra... Ja. Z Mickom sva se odločila, da mora ta zdaj takoj v svet," je dejal in oboževalce pozval, naj ostanejo varni. 
{twitter}https://twitter.com/officialKeef/status/1253350430341554177{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta