Že nestrpno čakate na nadaljevanje serije Skrito v raju? Za vas imamo slabo novico!

K.M./Njena.si
22.10.2024 09:58

Na nove dele boste čakali še skoraj 4 mesece.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Serija Skrito v raju se še nekaj mesecev ne bo vrnila. 
Pop TV

Čeprav slovenska komercialna televizija v resnici še ni izdala, kdaj se bo izjemno priljubljena serija Skrito v raju vrnila na male ekrane, je v javnost prišla novica, ki razkriva, da bodo oboževalci morali čakati še kar nekaj časa. Serija Skrito v raju se namreč vsaj z novimi deli druge sezone letos še ne bo vrnila. Na razplet zgodbe glavnih junakov pa bomo tako vsi skupaj morali čakati še vsaj štiri mesece. 

Zvezdnica serije Skrito v raju ima novo službo, srečevali jo boste v Mariboru ...

Bilo je namreč potrjeno, kdaj se začenja nova turneja Luke Basija Skrito v raju, na kateri bo nastopil tudi z ženo Nastjo Gabor. Uvodni koncert, ki se bo 15. februarja 2025 odvil v ljubljanski Cvetličarni, pa bo hkrati veliki koncert ob začetku predvajanja nove sezone serije Skrito v raju. Na nove dele bomo tako morali čakati vsaj še do 15. februarja prihodnje leto. Oziroma bolj verjetno do 17. februarja 2025, kar pade na ponedeljek. 

(FOTO) Vsi obožujejo nadarjeno in čedno Gajo Filač. Pa veste, kdo je osvojil njeno srce?

Luka Basi se je še bolj povezal s serijo Skrito v raju

V napovedi dogodka so namreč zapisali sledeče: "15. februarja bo ljubljanska Cvetličarna gostila uradni otvoritveni koncert ob začetku 2. sezone predvajanja priljubljene TV-serije 'Skrito v raju'. Naslovna tema, ki jo poje Luka Basi, je ena najbolj vrtenih skladb leta na radiih, video pa je na YouTubu že presegel 3 milijone ogledov. Prvič v slovenski popkulturni zgodovini se na ta način v velikem dogodku povezujeta TV-serija in glasbenik. Serija, ki je priljubljena med vsemi generacijami gledalcev, je tudi ena najbolj gledanih TV-vsebin pri nas. Poslušalci so naslovno pesem vzeli za svojo že pred serijo, ob začetku predvajanja pa je hitro postala največji hit Luke Basija, ki mu sicer res ne manjka uspešnic. Zato bo začetek 2. sezone pospremil z enkratnim spektaklom, na katerem bodo obiskovalci deležni številnih presenečenj, vse skupaj pa sovpada tudi s praznikom zaljubljencev."

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta