(VIDEO) Večerov podkast z Zalo in Gašperjem: Frontman bo Gašper, Zala se umika z odrov, zatekla se je h knjigam

M.D., D.Ži
20.09.2023 13:41

V Večerovem podkastu je Denis Bende Živčec z Zalo Kralj in Gašperjem Šantlom debatiral o prihodnosti projekta zalagasper in izidu nove skladbe. Na obzorju so spremembe ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gašper Šantl, Zala Kralj in Denis Živčec na pogovoru v HKonceptu.
Večer

Ko so Večerov novinar Denis Bende Živčec ter člana dueta zalagasper Zala Kralj in Gašper Šantl nazadnje sedeli drug nasproti drugega, se je pisalo leto 2019. "Bil je lep, topel maj in bil je Tel Aviv. Bilo je to v nekem povsem drugačnem času, v povsem drugačnem svetu. Toliko vsega se je vmes zgodilo. Sta se vmes tudi vidva spremenila?" je v uvodu pogovora v lokalu HKoncept pod Piramido mariborska glasbenika vprašal Bende Živčec. "Ja, zelo. Največja sprememba je bila v covidnih časih, ko sva padla iz sveta, v katerega sva padla leta 2017, ko sva začela izdajati glasbo. Zala, ti si ugotovila, da ti to niti zares ne ustreza," je odgovoril Gašper Šantl. "Res je, ta življenjski slog mi nikoli ni ustrezal, zato sem se vmes zatekla h knjigam. Rada se zavlečem v kot, se skrijem za platnice in se potopim v druge svetove, druga življenja," je glasbenega in življenjskega sopotnika dopolnila Zala Kralj.

Kaj vse o vrnitvi v Maribor, življenju po medijskem viharju, razhodu z založbo Universal in prihodnosti znamke zalagaspersta sta Zala in Gašper zaupala Denisu ob izidu nove skladbe, boste lahko prebrali v sobotni prilogi Večera. Pogovoru z Zalo in Gašperjem pa lahko prisluhnite tudi v novem Večerovem podkastu v video in avdio obliki:

Zgodba projekta zalagasper se nadaljuje. Prav danes je bila premierno predstavljena nova skladba Morski pes. "Govori o nenehnem spreminjanju naših čustev, želja. O spremembah v naših življenjih. Vse gre naprej. Hkrati pa pesem nudi občutek lebdenja, ki ga doživljaš, ko si na morju in gledaš v nebo. In ne razmišljaš o jutri," je novo skladbo v pogovoru za Večer predstavil Šantl.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta