(VIDEO) Umrla mlada pevka, ki nas je osupnila na Talentih, dočakala je le 32 let, družina je njeno smrt skrivala

D.Ži
04.06.2024 10:01

V svojem kratkem življenju je pustila močan vtis. Zdaj v spomin na izjemno glasbenico ostajajo posnetki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Emma Jones, nekdanja polfinalistka šova Britanija ima talent, je umrla v starosti 32 let po bitki z rakom.

Jones se je v oddaji pojavila leta 2015 pri komaj 23 letih in navdušila sodnike s svojo izvedbo operne klasike Ave Maria. Preminila je februarja, novico pa je družina šele zdaj potrdila na svoji Facebook strani. "Žal mi je, da moram potrditi, da je Emma Jones umrla. Umrla je na valentinovo, potem ko so ji odkrili raka na več organih," piše v objavi.

Emmin nekdanji partner John Hastings je za News and Star povedal, da bo pogrešal njeno "osebnost, nasmeh in lep glas". John je povedal tudi, kako je Emma takoj po odhodu z avdicije priljubljenega resničnostnega šova zaslovela v svojem okolju, poroča Daily Mail.

"Kot vsi tukaj sem bil ponosen in ganjen ob njenih dosežkih na Talentih, kjer je navdušila sodnike in občinstvo. Aplavz jo je spravil v jok, vendar sem vedel, da so te solze dober znak. Škoda, da je nikoli več ne bomo videli, vendar imamo še vedno njene nastope na spletu, za spomin in da jih lahko cenimo," je dejal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta