(VIDEO) Po spletu kroži čuden posnetek: Ljudje so ogorčeni, kako se je J.Lo na rdeči preprogi obnašala do fotografov

D.Ži
05.05.2023 12:24

Poleg tega, da se je njen modni podvig mnogim zdel preprosto zgrešen, se nekateri čudijo nad odnosom latino dive do fotografov, ki so spremljali prestižni dogodek.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Po družbenih omrežjih se širi posnetek, na katerem Jennifer Lopez na rdeči preprogi Met Gala pozira pred fotografi, obenem pa jim z roko kaže, kako jo morajo fotografirati. Njena poteza je sprožila veliko negativnih odzivov, mnogim pa ni bila všeč niti igralkina oprava.

"To kazanje z roko je tako odvratno", "Kako arogantna je", "Vse s to obleko je narobe", "Obleka je videti zelo neudobna", "Preveč se trudi", "Dobesedno jim je rekla, naj spustijo kamere, da bo videti višja" so le nekateri komentarji pod posnetkom, objavljenim na Instagramu.

Justin Lane

Jennifer Lopez je ena redkih, ki so se na letošnji Met Gala pojavili v rožnati modni kombinaciji. Večina zvezdnic je nosila črna ali bela oblačila. Karl Lagerfeld, pokojni oblikovalec, ki je navdihnil modni dogodek, je črno-belo kombinacijo preprosto oboževal. 

Reuters
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta