Velika prelomnica v življenju Gregorja Ravnika, oboževalce je šokiral z novico o odhodu: "Vsega lepega je enkrat konec"

D.Ži
03.04.2024 09:36

Pet let je trajala zgodba, ki je prinesla številne uspehe, a zdaj je čas za novo poglavje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gregor Ravnik se je odločil za glasbeno pot, ki bo odslej samo njegova.  
Darja Štravs Tisu

Samo nebo je meja, se trenutno zdi v karieri nadarjenega Gregorja Ravnika, saj eden najbolj opaznih slovenskih moških vokalistov festivalske zmage žanje kot za stavo, oboževalci bi ga lahko poslušali ure in ure, zadnja leta pa ni nastopal samo samostojno, ampak tudi kot del zasedbe Trio Vivere. A življenje včasih zavije v nepričakovano smer, zato je Gregor te dni poslušalce presenetil s sporočilom, da se njihove poti po petih letih razhajajo. Čas je za povsem samostojno kariero. 

"Dragi moji, življenje nas včasih pripelje do razpotja, ko se moraš odločiti, kam bo tvoja pot vodila naprej. Vsega lepega je enkrat konec in tako se je tudi moja pot s Trio Vivere končala. Matjažu in Aljažu se zahvaljujem za lepe trenutke na odru ter vam z Rokom želim vse dobro na vaši novi skupni poti. Verjamem, da se še kdaj srečamo na odru," je zapisal na Instagramu, hkrati je tudi razkril, da je trio našel novega člana. Matjaž Robavs in Aljaž Farasin bosta odslej nastopala z Rokom Ferenčakom, članom Slovenske filharmonije in Slovenskega okteta, s katerim je trio že večkrat sodeloval. 

"Gregor Ravnik, ki je bil z nami dobrih 5 let in ga zvezde vabijo na samostojno glasbeno pot, se od nas poslavlja, kar seveda ne pomeni, da se ne bomo videli, srečali ali kako drugače sodelovali. Dragi Gregor, najlepša hvala za tvoj doprinos, vse tvoje ideje in krasno mladostno energijo. Želimo ti vse dobro in veliko sreče na tvoji novi glasbeni poti," piše na uradnem profilu Tria Vivere.

Ravnik je sicer februarja predstavil svoj prvi album Med nama, ki ga je napovedala ljubezenska pesem Ti si znala, ki jo je pred več kot desetletjem izdal hrvaški pevec Tony Cetinski. "Z avtorjem Mirom Buljanom smo pesem preoblekli in ji dali novo življenje," je takrat povedal Gregor.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta