Vdova Seana Conneryja razkrila, kaj je bila njegova poslednja želja

D.Ži
02.11.2020 09:30

Žena legendarnega igralca pravi, da sta skupaj preživela čudovito življenje in da je Sean bil vzor ostalim moškim.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Po smrti legendarnega igralca Seana Conneryja je njegova žena Micheline Roquebrune Connery, s katero je bil poročen 45 let, spregovorila o njegovih zadnjih trenutkih. "Takšno življenje ni bilo zanj. Zadnje dni se ni mogel sporazumevati. Umrl je med spanjem, bilo je zelo mirno. Ob njem sem bila ves čas in videla, kako je samo zdrsnil v spanec. Tako si je tudi želel," je povedala za Daily Mail. "Bil je dementen in to je terjalo svoj davek. Izpolnila se mu je poslednja želja in umrl je brez velikega trpljenja," dodaja. O svojem pokojnem možu ima same lepe besede. "Bil je čudovit in skupaj sva preživela zelo lepo življenje. Moškim je bil vzor. Težko mi bo brez njega, a ni moglo trajati večno," prav Micheline.

Profimedia

Spoznala sta se davnega leta 1970, pet let kasneje sta se poročila in skupaj ostala kar 45 let. Connery je vanjo bil zaljubljen do smrti. "Micheline je neverjetna žena. Ona je ljubezen mojega življenja," je dejal v enem od intervjujev. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta