zadnje objavljene

pogledi

več
Aleksandra Berberih Slana, nekdanja direktorica Muzeja narodne osvoboditve Maribor

mnenje

več

Popularno

V volilnem štabu Nataše Pirc Musar ponudili tudi posebno ... predsedniško pijačo!

Za.B.
13.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V volilnem štabu nove predsednice države so imeli prisotni na voljo tudi prav posebno pijačo, na etiketi katere je bila tudi fotografija Nataše Pirc Musar. Kot smo lahko prebrali na etiketi, je bila pijača proizvedena v EU za Natašo Pirc Musar. Neuradno naj bi za priložnostno polnitev poskrbeli v Črnomlju.

Spomnimo, Nataša Pirc Musar je v prvem krogu dokazala, da se še kako dobro znajde v slaščičarstvu. "Torta, ki jo je to popoldne spekla Nataša Pirc Musar. Druga je zaradi močnega zaviranja, kot je povedala, na cesto je namreč pritekel pes, pristala na tleh!" smo med drugim tedaj poročali iz Ruske dače ...

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?