(TOTI LIST) Išče se Andrej Grah Whatmough, razpisana tudi nagrada

10.07.2023 06:00

Objavljamo pomembno sporočilo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotomontaža: Anja Cej

Oni dan smo na portalu N1 brali, da neuničljivega generala s Kolodvorske Andreja Graha Whatmougha ni mogoče najti, da bi mu vročili pošto z obvestilom, da je svet Radiotelevizije Slovenija začel postopek njegove sicer neupravičene razrešitve. Ne glede na to, da gre v tem primeru za častno in domoljubno početje, ki ga je v slovenskem prostoru uveljavil predsednik Janez Janša, smo v uredništvu zelo zaskrbljeni za našega Andreja, ki se tudi z našo podporo poteguje za položaj v novi upravi javnega servisa. Ni nam namreč vseeno, kaj se bo v prihodnje dogajalo z Vesno Zadravec, Ksenijo Koren, Igorjem Pirkovičem, Jožetom Možino, Vido Petrovčič, Luko Svetino, Martinom Nahtigalom, Dragom Zadergalom in Rajkom Geričem, katere oddaje bodo ukinili in katera dopisništva zaprli, kje bodo izobešene številne na novo nabavljene grafike, kako bo s prodajo Eutelsatovih delnic …

Ker nam doslej z izvedenimi novinarskimi ukrepi ni uspelo najti Andreja Graha Whatmougha in ker bi radi razjasnili vse okoliščine njegovega izginotja v času opravljanja tekočih poslov, pozivamo vse - zlasti pa direktorja javne televizije Uroša Urbanijo, bivšega predsednika programskega sveta Petra Gregorčiča in druge kolege s Trstenjakove -, ki bi karkoli vedeli o tem skrivnostnem dogajanju, da se oglasijo v našem uredništvu ali nas pokličejo. V primeru, da so zaradi razmer na Kolodvorski že v teku predkazenski postopki, se vam na najbližjo policijsko postajo ni treba obrniti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta