(TOTI LIST) Ekskluzivno: Telenovela Nataša in Robert kmalu tudi v podkastu!

Nataša Golob
22.01.2024 06:00

Po posvetovanju s svetovalci so se odločili, da podkasta, ki nastajata v vladni in predsedniški palači, združijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako bo videti prvi vladno-predsedniški podkast pod naslovom Zakaj sva midva tak fajn. 
STA

Da sta predsednica države Nataša Pirc Musar in premier Robert Golob sprta? Larifari. Predstava za javnost. Po naših informacijah odnos med politično najpomembnejšima osebama v državi ni bil nikoli boljši. S tem se seveda nikoli ne bodo strinjali tisti, ki želijo na silo prevzeti oblast v naši državi, kar je razumljivo, ampak to je pač slovenska folklora. Dajmo ustvarjati umetne spore, dajmo skregati narod in bomo vsi živeli bolje. Malo morgen.

Kakšen je torej zares odnos med Natašo Pirc Musar in Robertom Golobom? Kot nam je uspelo izvedeti, drži, da se zadnje čase skorajda nič več ne videvata v živo, torej na dvostranskih tradicionalnih srečanjih, sestankih in kosilih, ampak vse skupaj naj bi bila zgolj posledica prenatrpanih urnikov, ki ju morata vsak teden oddelati. Najprej na državno prvenstvo v bovlingu ali na obisk k prijatelju Emmanuelu Macronu, vmes intervju za portal N1 oziroma skok čez mejo in na sprehod s partnerko, potem pa še na rokometno evropsko prvenstvo in gostovanje pri Urošu Slaku. Kot vemo, je delo politika, ki želi služiti ljudstvu in narediti nekaj dobrega za družbo, izjemno naporno.

Ukom

A sedaj, kot smo izvedeli neuradno, v kabinetih predsednice republike in predsednika vlade že iščejo najrazličnejše načine, kako bi srečanja med Natašo Pirc Musar in Robertom Golobom spet okrepili in tako zaprli usta vsem škodoželjnežem, ki bi radi v naši prelepi državi izvedli dezinformacijski puč. "Drži, pregledujemo urnike, iščemo luknje, ampak zaenkrat rešitve nismo našli, poleg tega se moramo neprestano ukvarjati z ljubljanskim županom glede tiste kanalizacije," so nam v neformalnem, malce nervoznem pogovoru pojasnili v predsedničinem kabinetu. Pa ali nimata predsednica in premier pisarn praktično v isti ulici? "Tako je. Ampak predsednica je veliko na terenu, zelo malo pa v pisarni. Da bi hodila čez Gregorčičevo k premierju, pa tudi ni najbolj varno, saj veste, kako je s prometom v zadnjem času v prestolnici. Tako nam je razložila svetovalka za nacionalno varnost," nam je odgovoril vir, ki skrbi za logistiko v predsedničinem kabinetu. In kaj pravijo pri Golobovih, kjer se sicer prav tako strinjajo, da prečkanje Gregorčičeve ulice iz varnostnih razlogov ni najbolj pametna poteza? "Pred dnevi smo zaposlili novo uslužbenko, ki mora najti način, da bi se premier pogosteje srečeval s predsednico. Pridobila je urnike, Sova nam je posredovala tudi Natašine obveznosti. In zdaj dela na tem projektu, neprestano je v stiku tudi z Ukomom in Tino Gaber. Naredila si je tudi že instagram profil, da bo bolj na tekočem z dogajanjem. Verjamemo, da se bo ta zaplet hitro rešil," so nam neuradno odgovorili iz Golobovega kabineta.

Studio v predsedniški palači: Nataša Pirc Musar bo v podkastu Moč besede intervjuvala zanimive ljudi, ki imajo kaj povedati. Začela je z Renato Salecl.     
UPRS

Pred zaključkom redakcije pa smo iz obeh taborov, kjer si ne želijo zabijati avtogolov, vendarle dobili za državljane vzpodbudno informacijo, kar pomeni, da je država rešena. Kot so nam namreč uradno pojasnili v obeh kabinetih, so našli rešitev. "Z velikim veseljem vam lahko sporočimo, da bomo v najkrajšem možnem času spet vzpostavili redna srečanja med predsednico republike Natašo Pirc Musar in predsednikom vlade Robertom Golobom, pri čemer bomo sledili najmodernejšim trendom v medijsko-političnem svetu. Po posvetovanju s svetovalci smo se odločili, da podkasta, ki nastajata v vladni in predsedniški palači, združimo in s tem izkoristimo za pogovore med predsednico in premierjem. Tako bo predsednica republike že v naslednjih dneh v predsedniški palači pred mikrofon in kamero povabila predsednika vlade, premier pa ji bo uslugo vrnil v prostorih Ukoma čez dva tedna, ko bo v vladnem podkastu prevzel vlogo izkušenega voditelja Boštjana Lajovica. Pričakujemo zanimive in državotvorne pogovore, zato vas že zdaj vabimo k ogledu in poslušanju podkasta," so nam v skupnem sporočilu za javnost zapisali v uradu predsednice republike in kabinetu predsednika vlade. In zaključili: "Če pa bi radi našo dejavnost na področju podkastov tudi finančno podprli, lahko svoj prispevek darujete s SMS-sporočilom NATAŠA&ROBERT5 na 1919."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta