Štiri leta po sinovi poroki je Rosvita Pesek povsem iskreno povedala, kaj si misli o svoji snahi

D.Ži
31.05.2024 10:46

Nismo pričakovali, da se bo voditeljica Odmevov tako odkrito na družbenih omrežjih razpisala o ženi svojega sina. Njene besede so snahi zagotovo segle do srca.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Spoštujem njeno delo, cenim njen značaj," pravi o svoji snahi Rosvita Pesek. 
Robert Balen

Odnosi med taščami in snahami znajo biti zapleteni, celo napeti. Včasih pride do rivalstva, katera bo moža/sina bolj dobila na svojo stran, kateri bo namenjal več pozornosti in katera od njiju zna biti boljša žena ali mati. No, v zdravorazumskih družinskih okoljih so takšne napetosti povsem odveč in zdi se, da sta lep, zdrav odnos skozi leta zgradili tudi Rosvita Pesek, voditeljica odmevov na TV Slovenija, in njena snaha Nastja Pesek, ustanoviteljica uspešnega podjetja z ekološko prehrano in naravno kozmetiko, poslovno zgodbo zdaj gradi skupaj z možem Filipom Peskom

Rosvita Pesek je že nekaj časa tudi ponosna babica, da se tudi sama nahaja v zelo srečnem življenjskem obdobju, razkriva njen zapis na družbenih omrežjih, ki ga je posvetila kar Nastji. Objavila je fotografijo, na kateri jo objema. 

"Spoštujem njeno delo, cenim njen značaj. Pomirjena sem, ko opazujem njeno ljubezen do moža in vnuka. In neizmerno sem vesela, da mineva četrto leto, odkar smo družina," je zapisala voditeljica. Družinsko življenje očitno teče kot po maslu, odkar sta se Filip in Nastja konec maja 2020 poročila, leto in pol kasneje pa se jima je rodil malo Mateo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta