Smrt v družini priljubljene slovenske voditeljice, ki se je umaknila z malih zaslonov: "Pogrešala te bom"

D.Ži
26.02.2024 09:30

Po dolgem času se je na družbenih omrežjih oglasila Anja Križnik Tomažin, a žal z zelo žalostno novico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dolgo se Anja Križnik Tomažin ni oglasila na Instagramu, nazadnje se je bivša voditeljica oddaje Tistega lepega popoldneva, danes pa predvsem strokovnjakinja javnega nastopanja, s fotografijo oglasila junija 2022. Tokrat se je oglasila, a z nepopisno žalostno novico. S spletnimi sledilci je delila informacijo, da je umrl njej ljubljen oče. Objavila je njegovo fotografijo. "Oči moj, rada te imam, pogrešala te bom," je pripisala. Izreki sožalja se zdaj vrtijo. 

Anja Križnik Tomažin zadnja leta ni več v prvi vrsti najbolj izpostavljenih slovenskih estradnikov, bolj se posveča družini in svojemu delu. Ukvarja se z izobraževanji v podjetjih, izvaja delavnice treninga in coachinga.

Anja Križnik Tomažin danes ni več v prvi vrsti najbolj izpostavljenih slovenskih estradnikom, bolj se posveča družini in delu. 
Matjaž Tavčar

S tem se je ukvarjala že, ko je še delala na televiziji, sčasoma je temu delu svoje kariere začela namenjati več energije, saj je ugotovila, da jo to delo izpopolnjuje, rada dela z ljudmi in opazuje, kako rastejo in napredujejo v življenju. Če je televizija bila njena strast, je trenerstvo njeno poslanstvo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta