Priče opisujejo, kako se je obnašal pred tragedijo in kaj so našli v sobi: Zakaj je član One Direction padel skozi okno?

D.Ži
17.10.2024 10:47

V interventnem klicu so bili policisti obveščeni o "agresivnem moškem, ki je morda pod vplivom mamil in alkohola".

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pred padcem skozi okno naj bi se bil Liam Payne obnašal agresivno.  
Profimedia

Smrt Liama ​​Payna (31), nekdanjega člana skupine One Direction, je šokirala kolege in oboževalce. Kaj je o tragičnem dogodku sploh znanega? Pevca so našli mrtvega pred hotelom Cas Sur v prestižni četrti Palermo v Buenos Airesu, potem ko je padel s tretjega nadstropja.

Smrt je potrdila policija, zdravniki pa so dejali, da "ga ni bilo mogoče rešiti". Priče so za ameriški tabloid TMZ povedale, da se je nesreča zgodila malo po 17. uri (po lokalnem času). Trdijo tudi, da se je Liam prej "nenavadno obnašal v avli hotela". Omenjajo, da je "razbil prenosni računalnik".

Hotelsko osebje je poklicalo policijo, tik preden je Payne padel iz tretjega nadstropja. V interventnem klicu so bili policisti obveščeni o "agresivnem moškem, ki je morda pod vplivom mamil in alkohola". Poudarili so tudi, da razbija stvari in hotelsko sobo. Osebje je poudarilo, da morajo "nemudoma nekoga poslati", saj ne vedo, ali je gostovo življenje ogroženo.

Osebje ni moglo vstopiti v sobo, kjer je Liam bival "dva ali tri dni". Ko so prispeli, je policist, kot pravi, slišal močan hrup na notranjem dvorišču hotela. Pablo Policicchio, direktor komunikacij na ministrstvu za varnost v Buenos Airesu, je v izjavi za Associated Press dejal, da je Payne "skočil z balkona svoje sobe."

Argentinski mediji so objavili fotografije razdejane hotelske sobe

Fotografije, ki jih je kmalu po smrti pop zvezdnika objavil argentinski časnik, prikazujejo uničen televizor in sledi prahu na mizi v sobi, poroča argentinski časnik Clarin. Na mizi so bile še vžigalice, ostanki dogorele sveče in kosi aluminijaste folije.

Oblasti zdaj preiskujejo okoliščine njegove smrti in izvajajo obdukcijo, je za Todo Noticias povedal Alberto Crescenti, vodja državnega sistema nujne medicinske pomoči.

Liam je bil v Argentini zaradi gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekdanjega kolega iz One Direction. Novica je šokirala oboževalce po vsem svetu, ki se se zdaj od njega poslavljajo na družbenih omrežjih.

Kdo je bil Liam Payne?

Liam Payne je bil angleški pevec, tekstopisec in nekdanji član svetovno priljubljene skupine One Direction. Rodil se je 29. avgusta 1993 v Wolverhamptonu. Njegova kariera se je začela, ko se je leta 2008 pojavil v oddaji The X Factor.

V finale se ni uvrstil, a se je vrnil leta 2010, ko so ga sodniki uvrstili v skupino s Harryjem Stylesom, Louisom Tomlinsonom, Niallom Horanom in Zaynom Malikom, ki so tvorili One Direction. Ta skupina je kmalu dosegla svetovni uspeh in postala ena najbolje prodajanih skupin desetletja.

Potem ko so se člani skupine leta 2015 odločili za premor, je Liam začel solo kariero. Njegov prvi solo singel, Strip That Down, je izšel leta 2017 v sodelovanju s Quavo in zasedel visoka mesta na lestvicah po vsem svetu.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta