No, tega pa nismo pričakovali: Potem ko je Urška Šestan na Pop TV dala odpoved, je znano, kdo bo v bodoče vodil Vizito

D.Ži
23.08.2024 09:43

Odhod simpatične voditeljice je marsikoga presenetil, a so na televiziji pobrskali po lastnih vrstah in se odločili, da bo Vizita odslej imela kar dve voditeljici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Urška Šestan še naprej ostaja povezana z zdravstvenimi vsebinami. 
Pop Tv

Nič kaj veseli niso bili gledalci, ko se je izvedelo, da Urška Šestan po skoraj petnajstih letih zapušča Pop TV, s tem pa tudi zdravstveno rubriko Vizita. A ocenila je, da je v njenem življenju čas za novo poglavje. "Z veseljem sem soustvarjala dnevne vsebine in se 10 let posvečala zdravstveni tematiki v petkovi rubriki Vizita. Novinarstvo mi je dalo ogromno, od poznanstev do pomembnosti ekipnega dela. V letih na Pop TV sem, lahko rečem, pridobila tudi prijateljstva za življenje. Lepo mi je bilo, a čas je za nove izzive, ki se ji tudi zelo veselim," je sporočila v izjavi za javnost. Kmalu je postalo jasno, da bo njena kariera še naprej ostala povezana z zdravstvom, saj je dobila službo na Zdravniški zbornici Slovenije, odpoved na Pop TV pa je dala kar sama. 

Špela Lobe in Tjaša Dugulin izkušnje s pokrivanjem zdravstvenih tem že imata. 
Pop Tv

Medtem so na Pop TV razkrili, kdo jo bo v Viziti v novi sezoni nasledil. Gre za presenečenje, saj priljubljena rubrika dobiva kar dve voditeljici, ki pa ju že dobro poznate. To sta Špela Lobe in Tjaša Dugulin, dolgoletni novinarki te hiše, ki pokrivata tudi zdravstvene teme. 

"Nova vloga je odgovornost, da bo Vizita ostala priljubljena in bo še naprej odlično opravljala svoje poslanstvo," ob tem pravi Špela. Tjaša pa je dodaja: "Pomembno se mi zdi, da damo prostor prevečkrat prezrti preventivi, dobrim praksam v našem zdravstvu in napredkom odličnih strokovnjakov." Vizito bosta izmenično vodili od konca avgusta naprej. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta