Nič ne čakajte, takoj naročite izredno pametno uro Huawei Watch GT 5

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
26.09.2024 14:19

Samo še do konca meseca (30. septembra) izkoristite prednaročilo in se poleg pametne ure iz bogate palete modelov serije Huawei Watch GT 5 razveselite še darila, brezžičnih slušalk Huawei FreeBuds 5i.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Pametne ure 5. generacije, v standardni ali »Pro« izvedbi, še naprej poosebljajo najboljše iz zapuščine serije Huawei GT – estetiko in zmogljivost. Odlikuje jih sodobno oblikovanje z ostrimi, odsekanimi robovi, vrhunski materiali in baterija, ki zdrži do dva tedna[1]. Ponašajo se tudi s povsem novim sistemom Huawei TruSense, integrirano tehnologijo za sledenje zdravju in telesni pripravljenosti, z nadgrajenim optičnim tipalom in izboljšanimi algoritmi za hitrejše, natančnejše in celovitejše rezultate meritev telesnih znakov.

Povsem nov način sledenja radijskim signalom s satelitov izboljša določanje zemljepisnih koordinat med športnimi pustolovščinami na prostem, kar nadgradi izkušnjo teka in kolesarjenja. Na modelih »Pro« so še izboljšali športni program prostega potapljanja in dodali povsem nov program za spremljanje golfa.

Pametne ure serije Huawei Watch GT 5 so združljive s pametnimi telefoni z operacijskim sistemom Android in iOS[2], kar omogoča, da so najnovejše inovacije na področju zdravstvene tehnologije in funkcij za sledenje športnim aktivnostim dostopne čim širšemu občinstvu.

Arhiv Naročnika

Letalska titanova zlitina in nanokristalna keramika

Modela Huawei Watch GT 5 Pro s premerom ohišja 46 ali 42 milimetrov sta izdelana iz letalske titanove zlitine in nanokristalne keramike, razvite s kompleksnimi inženirskimi postopki. To zagotavlja višjo raven vzdržljivosti v primerjavi s prejšnjimi izdajami in zagotavlja, da je ura kos vsakodnevnim dejavnostim. Ne glede na to, ali je pred vami vadba v telovadnici ali večerno druženje s prijatelji, boste navdušeni nad elegantno in vsestransko spremljevalko, ustvarjeno za raznovrstne priložnosti.

Globlji vpogled v podatke o zdravju in telesni pripravljenosti

Sistem HUAWEI TruSense nadgrajuje sledenje zdravju in telesni pripravljenosti z izboljšavami arhitekture tipala in algoritmov. Izboljša natančnost odčitavanja signalov ob zaznavanju srčnega utripa, kisika v krvi in frekvence dihanja ter zagotavlja celovitejše kazalnike spremljanja tudi med intenzivnejšim gibanjem in v različnih podnebnih razmerah.

Izvedba »Pro« je opremljena tudi s snemalnikom elektrokardiograma (EKG), za kar je v spodnji bočni gumb vgrajena elektroda. Postopek »snemanja« je zaključen v kratkih 30 sekundah[3].

Najboljši športni programi

Po zaslugi sistema za natančno določanje položaja Huawei Sunflower boste uživali v poglobljenem sledenju različnim športom, bili na tekočem s svojimi zmogljivostmi in spremljali napredek. Na vseh modelih novih pametnih ur je na voljo izboljšan tekaški program, ki poleg ostalih že znanih podatkov uvaja analizo vertikalne oscilacije z nasveti za izboljšanje tekaške drže in preprečevanje poškodb.

Za zahtevnejše tekače model »Pro« uvaja športni program teka po brezpotjih (Trail Run)[4], kjer še posebej pride do izraza funkcija uporabe zemljevidov na pomnilniku ure[5]. Program podpira navigacijo na podlagi segmentov, opozorila o odstopanju od trase, obrisne višinske črte in zemljevide z možnostjo povečave z vrtenjem krone. Tekmovalci v krosu tako pridobijo praktične podatke o telesni pripravljenosti v realnem času in informacije o trasi, ki se prenašajo neposredno na zapestje. Na voljo sta še nadgrajen športni program prostega potapljanja do globine 40 metrov[6] in spremljanje golfa z vključenimi 15 tisoč podrobnimi načrti igrišč po svetu[7].

Arhiv Naročnika

Cene in dostopnost

Od 19. do 30. septembra poteka prednaročilo nove ure. Če se do takrat odločite za uro iz bogate palete modelov serije Watch GT 5 (oziroma do razprodaje zalog), boste prejeli še brezžične slušalke Huawei FreeBuds 5i.

Pametne ure serije Huawei Watch GT 5 bodo na voljo od 1. oktobra po naslednjih priporočenih cenah:

  • Watch GT 5 46 mm v črni barvi: 279 €
  • Watch GT 5 46 mm z modrim tkanim paščkom: 299 €
  • Watch GT 5 41 mm v modri barvi: 259 €
  • Watch GT 5 41 mm z belim usnjenim paščkom: 279 €
  • Watch GT 5 41 mm z zlatim kovinskim milanskim paščkom: 329 €
  • Watch GT 5 Pro 46 mm v črni barvi: 399 €
  • Watch GT 5 Pro 46 mm s paščkom iz titana: 499 €
  • Watch GT 5 Pro 42 mm v beli barvi: 449 €
  • Watch GT 5 Pro 42 mm z ohišjem iz keramike (bela): 599 €

Kupci pametnih ur Watch GT 5 Series ste upravičeni do brezplačnega 3-mesečnega članstva[8] v programu Huawei Health+, ki omogoča dostop do številnih ekskluzivnih ugodnosti, vključno z vadbo od začetne do naprednejše, vodenimi meditacijami, načrtom Ohrani kondicijo (Stay Fit) in dihalnimi vajami.

Arhiv Naročnika

[1] Podatki iz laboratorijev Huawei. Dejanska uporaba se lahko razlikuje glede na razlike med izdelki, navade uporabe in okoljske dejavnike. HUAWEI WATCH GT 5 Pro 46 mm: Baterija lahko zdrži največ 14 dni, do 9 dni pri običajni uporabi ali do 5 dni z vklopljeno funkcijo AOD. HUAWEI WATCH GT 5 Pro 42 mm: Baterija lahko zdrži največ 7 dni, do 5 dni pri običajni uporabi ali do 3 dni z vklopljeno funkcijo AOD.

[2] Na voljo le, če je naprava povezana s telefonom z operacijskim sistemom Android 9.0/iOS 13.0 ali novejšim in nameščeno aplikacijo Huawei Health. Dejanska razpoložljivost funkcije se lahko razlikuje glede na model telefona in operacijski sistem.

[3] To ni medicinska funkcija. Vsi podatki in rezultati so zgolj informativne narave in se ne smejo uporabljati kot podlaga za medicinske raziskave, diagnosticiranje ali zdravljenje. Pred uporabo izdelka natančno preberite navodila.

[4] Ta funkcija bo na voljo s posodobitvijo OTA. Razpoložljivost je odvisna od uradnih objav in dejanskih pogojev. Če želite uporabljati navigacijo na podlagi segmentov, morate ustrezno pot z označenimi točkami prenesti od tretje osebe, uvoziti pot v aplikacijo Huawei Health v telefonu in sinhronizirati pot z nosljivo napravo. Nato odprite aplikacijo Workout (Vadba) na svoji uri, vstopite v zaslon z nastavitvami teka po poti, se dotaknite „Routes“ (Poti), poiščite svojo ciljno pot in začnite tek. Če želite uporabljati poti, ki temeljijo na zemljevidih, morate iz aplikacije Huawei Health v telefonu prenesti ustrezen zemljevid brez povezave in obrisne črte ter podatke sinhronizirati z uro. Nato v aplikaciji Workout v uri sprožite sejo na prostem, počakajte, da začne delovati določanje položaja, in povlecite navzgor ali navzdol po podatkovnih karticah, da si ogledate na zemljevidu temelječo pot z obrisnimi črtami.

[5] 5 Če želite uporabljati to funkcijo, morate v aplikaciji Huawei Health prenesti ustrezen zemljevid brez povezave, sprožiti vadbo na prostem iz aplikacije Workout v uri, omogočiti GNSS in počakati, da GNSS začne delovati in da je določanje položaja uspešno. Če si želite ogledati barvni zemljevid, povlecite navzgor ali navzdol po podatkovnih karticah.

[6] Ta izdelek je v skladu s standardom ISO 22810:2010 vodoodporen do 5 ATM, kar pomeni, da naprava 10 minut vzdrži statični pritisk vode do 50 metrov, vendar to ne pomeni, da je izdelek vodoodporen v vodi, ki je globoka 50 metrov. Izdelek je skladen tudi z oceno IP69K po standardu ISO 20653:2023. Izdelek je skladen s standardom EN13319 za potapljaško opremo in omogoča prosto potapljanje na globini do 40 metrov. Za več informacij o vodoodpornosti nosljivih izdelkov Huawei obiščite: https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15851428/.

[7] Funkcija Zemljevid igrišč za golf je na voljo samo na nekaterih trgih. Ta funkcija bo na voljo s posodobitvijo OTA. Razpoložljivost je odvisna od uradnih objav in dejanskih razmer. Podrobnosti o svoji državi/regiji in seznam podprtih mest najdete na spletni strani https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us16014632/.

[8] Zahtevajte brezplačno 3-mesečno poskusno članstvo HUAWEI Health+ prek aplikacije HUAWEI Health (v nadaljnjem besedilu: ponudba) ob nakupu ure HUAWEI Watch GT serije 5. Ponudba je na voljo samo za ID-je HUAWEI, registrirane v kateri koli od naslednjih držav/regij: V teh državah in regijah: Nemčija, Italija, Švica, Danska, Združeno kraljestvo, Finska, Norveška, Avstrija, Belgija, Francija, Irska, Nizozemska, Španija, Švedska, Ciper, Estonija, Grčija, Latvija, Litva, Portugalska, Češka, Hrvaška, Slovaška, Slovenija, Izrael, Poljska, Severna Makedonija, Črna gora, Srbija, Madžarska, Bolgarija, Romunija, Moldavija, Ukrajina in Türkije. Ponudba je na voljo do 1. maja 2026 do 23.59. Ponudba je omejena na en zahtevek na upravičeno napravo in uporabnika. Za ustrezne pogoje in določila obiščite ustrezno spletno stran. Ponudbo zagotavlja Aspiegel SE, hčerinsko podjetje družbe Huawei na Irskem, registrirano na naslovu 3rd floor, Mespil Court, Mespil Road, Ballsbridge, Dublin 4, D04 E516, Irska.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.