Ljudje so šokirani, kako je Meghan poimenovala kraljevo družino

D.Ži
15.10.2020 10:13

Žena princa Harryja na svoje sorodnike očitno gleda le še kot na institucijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vojvodinja Meghan je sodelovala v Fortuneovem virtualnem srečanju Najmočnejše ženske naslednje generacije, vsi, ki so želeli slišati, kaj ima žena princa Harryja povedati, so za to morali plačati 1750 dolarjev. Med svojim govorom je Meghan uporabnike družbenih omrežij primerjala z odvisniki od mamil, čeprav je tudi sama pred vstopom v kraljevo družino bila zelo aktivna na Instagramu, urejala je celo svoj blog. Njen osebni profil je imel kar 1,9 milijona sledilcev. 

"Ljudem, ki so odvisni od mamil, pravijo uporabniki. Tako pravijo tudi uporabnikom družbenih omrežij. Skrbi me za tiste, ki postanejo obsedeni, družabna omrežja pa so postala tako velik del naše dnevne kulture, da so ljudje postali odvisni," je dejala Mehan in dodala, da imajo omrežja prav takšno moč povzročanja odvisnosti kot mamila. Pravi, da sama že dolgo ni aktivna na družabnih omrežjih, čeprav sta nedavno še imela skupni profil Sussex royal. Razkrila je, da sama tega profila ni nikoli upravljala, temveč je zanj skrbela posebna skupina ljudi. Kar je njene oboževalce najbolj začudilo, je to, da o sorodnikih svojega moža ni govorila kot o družini, temveč je kraljevo družino ves čas imenovala "institucija". "Imela sva skupni instagramovski profil preko institucije in najinega urada v Veliki Britaniji. A slednjega nisva upravljala midva, ampak cela ekipa ljudi," je dejala. Britanski mediji so zelo presenečeni, kako hladno Meghan zadnje čase govori o kraljevi družini. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta