Ljudje se zgražajo ob drznih slikah Heidi Klum in hčerke v spodnjem perilu: "Čudno je, da se mama dotika tvojih hlačk"

D.Ži
18.10.2024 13:22

Heidi in Leni Klum sta spet dregnili v internetno sršenje gnezdo in s svojim tradicionalnim poziranjem v čipkah sprožili burno razpravo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Leni in Heidi Klum radi provocirata.
Profimedia

Nekdanja manekenka Heidi Klum se je na Instagramu pohvalila s fotografijami, na katerih pozira s hčerko Leni v kampanji za spodnje perilo, njena objava pa je sprožila burne odzive. 51-letna Heidi in njena 20-letna hči sta skupaj pozirali v čipkastem kompletu, Heidi pa je razkrila, da sta na snemanju zelo uživali.

"Z Leni sva se zelo zabavali, ko sva to snemali. Najdite naju na reklamnih panojih po vsej Nemčiji in na televiziji," je povedala v objavi, ki jo je delila njena hči. V sklopu objave je tudi posnetek, na katerem se Heidi dotika hčerkinih spodnjic in jo snema, medtem ko ta pozira v spodnjem perilu. Objava je sprožila številne negativne odzive.

"Precej čudno je, da to počneš s svojo mamo", "Čudno je, da se mama dotika tvojih hlačk", "To je neprimerno", "Videti je kot začetek filma 18+", "Ja, tukaj je nič boljšega kot napol golo poziranje s svojo mamo", "Joj, z očetom to počneva ves čas, samo v boksaricah", je nekaj komentarjev pod objavo.

Heidi in Leni sta v zadnjih letih posneli več podobnih kampanj za isto znamko. Heidijina hči je v svet manekenstva zakorakala pri 16 letih, ko je posnela editorial za nemško izdajo Vogue, slavna manekenka pa je z njo prišla na snemanje v znak podpore.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta