Lepa Brena pokomentirala ostre kritike na račun svoje silvestrske obleke: "Problem so narisani zlati joški?"

D.Ži
04.01.2023 09:03

Zlat ženski akt na obleki legendarne glasbenice je nekatere zelo vznemiril. Sama meni, da ima svet trenutno mnogo večje težave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Provokativna obleka Lepe Brene, v kateri je zapela v silvestrskem programu, je vzbudila veliko zanimanja javnosti. Zdaj se je o razvpiti kreaciji oglasila tudi legendarna pevka.

62-letna Brena je nosila obleko splitskega oblikovalca Borisa Kargotića, na kateri je narisano golo žensko telo.

"Našim lažnim moralistom, ki jih je preveč, vse, kar je normalnega, ne pritegne pozornosti, moti pa jih že ta majhna provokacija v obliki obleke. Kakšna lažna morala! Medtem ko dandanes partnerji ubijajo ženske, posiljujejo dekleta in ljudje ne sprejemajo pravic istospolno usmerjene populacije, da o vojni v 21. stoletju in širjenju verskega in nacionalnega sovraštva sploh ne govorim, so problem narisani zlati joški na obleki. No, so moj mali prispevek vsem lažnim moralistom v teh surovih časih, v katerih živimo," je Brena povedala za Slobodno Dalmacijo.

"Brez žensk človeštva ne bi bilo! Obleka je posvečena simbolu mater in žensk celega sveta, Veneri! Je starodavni simbol ženske energije, ljubezni in lepote. Ta obleka je simbol Venere, samozavestne ženske. Enak stil oblačenja je prvi ustvaril Jean Paul Gaultier za Beyonce. Zame ga je naredil Boris Kargotić, lastnik znamke DeMode, rojen v Splitu. Zelo moderno, avantgardno in kreativno, v svoji karieri je sodeloval z Madonno in že omenjeno Beyonce," pravi pevka. 

"Popolna, umetniško pripeljana do popolnosti, lažni moralisti, kričite", "Meni je super, kot akt, naslikan na črno platno z bizantinskim zlatom", "Tako drzno kreacijo lahko nosita samo Brena in Madonna", "Popolna obleka, čudovito dejanje", "Obleka je super", hvalijo kreacijo pevkini spletni sledilci. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta