Kultna hrvaška oddaja Nedjeljom u 2 ni več politična, kritike ogorčenih gledalcev kar dežujejo

D.Ži
30.09.2024 09:20

"Od edine relevantne politične oddaje do oddaje za mozaični program HRT 3," so jezni gledalci, ki jim nov koncept priljubljenega nedeljskega pogovornega šova očitno ni prav nič všeč.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aleksandar Stanković se želi odmakniti od politike, gledalci očitno ne. 
Hrt

Minulo nedeljo se je začela nova sezona HRT-jeve oddaje Nedjeljom u 2. Urednik in voditelj oddaje Aleksandar Stanković je povedal, da nova sezona prinaša velike spremembe.

"Po 24 letih je čas za spremembo značaja oddaje. Ne bo več političnih pogovornih oddaj ob nedeljah ob dveh. Še naprej bomo govorili o relevantnih družbenih pojavih, a brez premierja, predsednika države in parlamenta v glavni vlogi," je dejal.

"Umik od politike je moja ideja, v to me nihče ni silil, a sem se v drugem delu svoje kariere odločil, da bom skušal dati tej skupnosti nekaj več kot samo iskanje resnice s politiki," je dodal.

V prvi epizodi nove sezone je bil gost Mislav Malenica, zasebni podjetnik in IT strokovnjak. A nova tema oddaje gledalcem očitno ni bila posebej všeč.

"Od edine relevantne politične oddaje do oddaje za mozaični program HRT 3", "Bilo je tako zanimivo, da sem na polovici oddaje zaspal. Velike napovedi, a nič", "Bolj dolgočasne oddaje še nisem gledal", "Vedno spremljam NU2, tole danes je katastrofa", "Izgubili boste gledanost", "Ne verjemite, da se bo to obdržalo v tem formatu", so nekateri očitki gledalcev, piše Index.hr. 

Bilo pa je tudi nekaj pohval. "Končno bodo gostje tisti, ki s svojim delom ustvarjajo dodatne vrednosti. Ne politiki. Vse pohvale voditelju", "Odlična tema oddaje", "Bravo za nov koncept oddaje. Odlično", so zapisali nekateri gledalci.

Stanković je pred tem povedal, da v novi sezoni ostajajo le "termin, voditelj in studio, vse ostalo pa bo drugače". "Po četrt stoletja obračamo nov list ali za mlajše generacije pritiskamo nov klik. Kam nas bo to pripeljalo, kdo ve, a tega potovanja se veselim in vas vabim na to potovanje! Želim narediti oddajo, po kateri se bo gledalec dobro počutil," je dejal voditelj po pisanju Index.hr. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta