Kaj se je zgodilo z lepo gimnastičarko, ki naj bi Putinu skrivaj rodila dvojčka?

D.Ži
09.10.2020 10:32

Šepetalo se je, da naj bi bivša športnica dobila dvojčke z ruskim predsednikom. In to že minulega aprila. Zvezo z njim naj bi začela že pred dvanajstimi leti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Ruska gimnastičarka in dobitnica zlate olimpijske medalje Alina Kabajeva je iz ruskega javnega življenja povsem izginila. 37-letnice od leta 2018 niso več opazili na nobenem dogodku, kar bi lahko povezali s tem, da so se mediji prav v tistem času razpisali, da naj bi bila v drugem mesecu nosečnosti. Alina naj bi aprila letos rodila dvojčka, javnost pa je vse bolj zaskrbljena, saj se zdi, da je lepa športnica izginila z obličja zemlje, piše The Sun. 


Šepetalo se je, da naj bi oče dvojčkov bil 68-letni ruski predsednik Vladimir Putin. Alina je bila poslanka v Putinovi stranki in šefica podjetja National Media Group, iskrica med njo in predsednikom naj bi preskočila že pred dvanajstimi leti. Putin svoje zasebno življenje sicer strogo skriva pred očmi javnosti.


Celo njegovi odrasli hčeri sta si morali urediti lažne osebne izkaznice in druge dokumente. Glede na predsednikovo obsedenost z zasebnostjo se Alinin popoln umik iz javnega življenja zdi kot dodatna potrditev, da mu je otroka res rodila. 

Putin je leta 2014 bil poročen z Ljudmilo Putin, s katero ima 34-letno hči Katerino in 35-letno Marijo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta