Iryna Osypenko spregovorila o najtežjem življenjskem obdobju. Od stresa je močno shujšala

D.Ži
31.01.2023 12:20
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pro Plus

Življenje nič ne vpraša in vsake toliko vse postavi na glavo. Na nas pa je, kako se s spremembami spopademo in se jim prilagodimo. Tudi pri naši uspešni manekenke Iryni Osypenko je bilo tako. O obdobju, polnem velikih izzivov, je spregovorila v oddaji Jutro na Planet TV, kjer se je dotaknila tudi svoje medijsko zelo odmevne ločitve od politika Matjaža Nemca. Hkrati se je morala spoprijeti še z menjavo službe in selitvijo.

Svetovalka za marketing je v oddaji vse skupaj opisala z besedami: "V tistem trenutku sem se znašla v najbolj stresnih situacijah v življenju." Dodala je, da je stres vplival tudi njeno telo: "Moram reči, da je bilo kar fizično naporno, saj stres vpliva na fizične procese v telesu. Zelo sem shujšala, kar je bilo logično, da to se mora nekje pokazati," je pojasnila.

Težko obdobje je izkoristila za osebno rast, se zazrla vase in se spraševala o svojem smislu na tem svetu. "Zakaj se ti to dogaja, od kod prihajaš, zakaj prihajaš, zakaj se rodiš, zakaj živiš … Jaz sem šla v globine, to raziskujem že vse življenje, ampak, v tistem trenutku se mi je res odprlo vesolje," je dejala.

Pravi, da se je veliko naučila o življenju in spoznala, da se lahko v takih situacijah zanese predvsem nase. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?