Grenko razočaranje za Meghan: Pogodbe padajo v vodo, želja, postati najbogatejša vplivnica, se ji ne bo uresničila

D.Ži
21.06.2023 08:03

Potem ko so ubežniškemu plemiškemu paru vrata zaprli pri ponudniku pretočnih vsebin, zdaj očitno ne bo nič tudi iz njenega modnega posla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ne gre po načrtih in prav mogoče je, da se bo ambiciozno zastavljen poslovni model britanskega princa Harryja in vojvodinje Meghan kmalu znašel v težavah. Vse manj ljudi, tudi poslovnih partnerjev je na njuni strani, kar se bo prej ali slej poznalo tudi na bančnem računu. Potem ko se je svetovni splet pred dnevi razpisal o tem, da naj bi Meghan podpisala zelo donosno pogodbo z modno hišo Dior in tako postala najbolje plačana vplivnica na svetu, iz te moke očitno prav veliko kruha ne bo.

Profimedia

Dior je potrdil, da sodelovanja ne bo in da so zgodbe o tem le govorice. Ni jim jasno, kako so se te informacije sploh razširile. Tudi tiskovni predstavnik Meghan in Harryja je potrdil, da Meghan ne bo postala obraz prestižne znamke. Nedavno je Meghan ostala tudi brez pogodbe s Spotifyjem, ki njenega podkasta ne želi podaljšati še za eno sezono.

Profimedia

Slišati je, da naj par ne bi izpolnjeval svojih pogodbenih obveznosti, ustvarila naj bi bistveno manj vsebin, kot je bilo dogovorjeno.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta