(FOTO) Znane Slovenke zažigajo v kopalkah: Trakci, vrvice, drzna Danica pa je šla še korak dlje ...

D.Ži
14.07.2023 09:47

Spet je tisti čas v letu, ko naše estradnice na plažah in bazenih kradejo poglede v poletnih kopalnih opravah. Nekatere so v kopalkah našle tudi pravi modni izziv.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Alya je naše poletno dekle. Ko pride najbolj sončen del leta, kar zažari, razni modeli kopalk na njenem instazidu pa se kar zvrstijo. Videli smo jo že v belih, rožnatih, srebrnih, tokrat je izbrala malo bolj klasičen črn bikini, ki ji prav tako lepo pristaja. Tudi rožnati pareo je očarljiv.

Čeprav se je pred dnevi vrnila z eksotičnega in večno sončnega Zanzibarja, poletnega vzdušja pri Rebeki Dremelj še zdaleč ni konec. Utrujena od dolge in zapletene poti se je osvežila v domačem bazenu, pri tem pa navdušila z zelo zapeljivimi kopalkami leopardjega vzorca.

Za Ines Erbus že zelo dobro vemo, da ima drzen modni okus, zato tudi njena izbira kopalk ne preseneča. Izbrala je čudovit pleten model v kožni barvi, kar je še posebej vznemirljivo. Bikini je okrašen z ljubkimi belimi školjkami. Ines tako spominja na junakinjo filma Modra laguna. 

Tanja Žagar je oboževalce presenetila z novo podobo. Na dolgih sprehodih je stopila nekaj kilogramov, ki so ji ostali v spomin na nosečnost, zdaj pa je v pisanih kopalkah pokazala svoj izklesan trebušček. Tanja kar žari od pozitivne poletne energije. 

Težko je reči, v kakšnih kopalkah se v bazenu namaka Nika Zorjan, spodnji del pa je videti črne barve. Pa zgornji? Nismo prepričani, da ga na tej fotografiji sploh nosi.

Ajda Mlakar si je omislila čudovit cvetlični model rožnate barve, ki izjemno lepo poudari njene zapeljive atribute. Marsikdo bi se rad z njo namakal v tistem bazenu z razgledom na vinograde. 

Atraktivna Danica Lovenjak vedno gre korak dlje. V toplo tunizijsko morje se je podala v pravi modni stvaritvi. S plaže bi lahko odšla naravnost na modno brv. Če so tako videti morske deklice, potem so mornarji v resni nevarnosti, da jih zvabijo pod gladino ... 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta