(FOTO) Ste videli, kako zelo te dni uživa Nina Pušlar? Razkrila je, s kom je na dopustu ...

D.Ži
27.09.2024 10:35

Po delovnem poletju si je ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk za dušo privoščila odkrivanje države, ki slovi po neštetih lepotah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nina Pušlar te dni raziskuje Francijo. 
Nika Hölcl Praper

Poletje ni čas, ko bi glasbeniki prav zelo počivali, vsaj ne dolgo. Vrstijo se koncerti, festivali in drugi družabni dogodki, zato si večina dopust privošči takoj po koncu sezone. Pridno je skozi poletje nastopala tudi Nina Pušlar, za nagrado pa si je pred glasbeno še bolj živahno jesenjo privoščila izlet v Francijo. 

35-letna glasbenica je iz države, ki je letos gostila olimpijske igre, s svojimi sledilci že delila nekaj utrinkov. V ženski družbi si je ogledala delček dolge francoske obale in obiskala slikovito mesto Sète, ki se nahaja v bližni slavnejšega Montpelliera. Popotniško druženje je Nina poimenovala kar po svoji uspešnici, Ironija, in dodala besedo "reunion", snidenje. Oboževalci dobro poznajo spot za skladbo, v katerem nastopata tudi njeni prijateljici Katja in Elvira. Na fotografijah vidimo, da so dekleta zares uživala ob morju in da so si privoščila tudi nekaj kulinaričnega razvajanja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta