(FOTO) Sta Luka Dončić in Anamaria Goltes res že maja sporočila, da bosta postala starša, ves svet pa je to spregledal?

A.L.
04.12.2023 09:52

Novica, da sta se Luka Dončić in njegova dolgoletna izbranka Anamaria Goltes razveselila hčerke Gabriele, je pred dnevi šokirala ves svet.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Je par novico o nosečnosti res razkril že pred meseci?
Profimedia

"Najprej, za mano je najlepši dan mojega življenja ob rojstvu otroka, današnji obračun pa je bil prav tako velik vrtiljak čustev. Žalosten sem, ker tekme nismo dobili, toda močno smo se potrudili. Ekipa je bila v tretji in zadnji četrtini impresivna. Večkrat moramo igrati tako, in če bomo, bomo dobili veliko tekem," je po prvi tekmi, odkar je postal oče, na novinarski konferenci dejal Luka Dončić. Novica, da sta se z dolgoletno izbranko Anamario Goltes razveselila hčerke Gabriele, je namreč pred dnevi šokirala ves svet. Slavna starša sta veselo novico odlično skrivala, a zares pozornim in zagretim oboževalcem ni ušla podrobnost, da je par na družbenih omrežjih že pred meseci objavil fotografijo, na kateri je 25-letnica iz Zagorja ob Savi že noseča.

Gre za fotografijo s 7.julija, ki je nastala na Bledu v trenutku, ko je košarkar Anamario zaprosil za roko. Na romantični fotografiji ona nosi rožnato obleko, ki je nekoliko ohlapna, pod njo pa se je že skrival trebušček. Nekateri so že kmalu po objavi fotografije posumili, da je svetlolasa lepotica noseča.

Zdaj, ko je novica o povečanju družine znana širši javnosti, nekateri namigujejo celo, da je par veselo novico sporočil že maja.  Anamaria naj bi nosečnost na skrivnosten način razkrila z objavo na instagramu 21. maja letos. Tedaj je pozirala oblečena v rožnat pulover, s tem pa naj bi namigovala, da pričakuje hčerko. Pod objavljeno fotografijo se je nabralo nekaj vprašanj zvestih sledilcev o tem, ali je morda noseča. Niti takrat niti nikoli kasneje se par na namigovanja o naraščaju ni odzval. Vse do minulega petka, ko je za veselo novico izvedel cel svet.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta