(FOTO) Šla je še korak dlje: Čedna Renata Bohinc tokrat pozirala celo brez nedrca, oboževalci so navdušeni

D.Ži
27.01.2023 02:24
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Všeč nam je, kako nagajivo se poigrava z domišljijo svojih vse bolj številnih sledilcev na Instagramu, mnogi od njih šele danes odkrivajo to, kar drugi vedo že zelo dolgo. Renata Bohinc, bivša žena smučarskega skakalca Primoža Peterke je zelo čedna ženska. Nič čudnega, da je nekoč veljala za enega najbolj iskanih slovenskih modelov.

V zadnjih tednih nas je presenetila s celo serijo zelo zapeljivih in provokativnih fotografij, na katerih razkazuje svoje čare. Poziranje ji je v krvi in še vedno obvlada. Všeč nam je, da sta hčerki in sin stari že toliko, da mama spet najde več časa za nastavljanje fotografskemu objektivu.

Videli smo jo že v razpeti beli srajčki, poredni božični oblekici in spodnjem perilu, tokrat pa je pozirala kar zgoraj brez. No, a vsega vendarle ni pokazala. Odvrgla je modrček, a se ogrnila v jakno iz džinsa, ki je zakrila vse tisto, kar Instagram tako rad cenzurira. 

"Tvoj cilj bi moral biti resnica. Bodi najboljša različica sebe," je zapisala ob fotografiji. Oboževalci so seveda navdušeni in že komaj čakajo njen naslednji pozerski podvig.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 0,78 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta