(FOTO) Prepoznate to ljubko 14-letnico? Danes velja za eno najlepših žensk na svetu. Te dni je praznovala 50 let

D.Ži
03.08.2022 10:40

Nostalgija je zagrabila filmsko zvezdnico, ki je pobrskala po družinskih albumih in s simpatično fotografijo iz najstniških let razveselila oboževalce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Po mnenju mnogih ena najlepših igralk in nasploh žensk na svetu Sofia Vergara se je odločila svoje sledilce na Instagramu razveseliti s fotografijo iz najstniških dni. Med starimi spomini je našla tudi dve fotografiji, posneti v njenem domačem mestu Barranquilla v 80. letih, ko je bila stara 14 let. "Vrnitev v Barranquillo in osemdeseta. 14 let," je zapisala v opisu fotografije, ki je razveselila številne sledilce. "Tako si izgledala pri 14 letih? Že takrat si bila lepa", "Čudovita si", "Zelo kul objava", "Zdaj si še lepša kot takrat", so le nekateri komentarji pod fotografijo, ki je zbrala več kot 305 tisoč všečkov.

Kolumbijsko-ameriška igralka ter manekenka je 10. julija praznovala 50. rojstni dan, svojim sledilcem pa se je pohvalila tudi s praznovanjem. Privoščila si je dve torti, z družino in prijatelji pa je ob bazenu uživala v šampanjcu in vinu, ki je imel na steklenici številko 50.

Za praznovanje rojstnega dne je Sofia oblekla dolgo belo-rdečo poletno obleko z globokim izrezom, lase je imela rahlo skodrane. Obkrožena z družino je nasmejana pozirala pred tortami, njeni oboževalci pa so ji v komentarjih zapisali najlepše želje. "Kako si stara 50 let?", "Videti si, kot da imaš 25 let", "Vse najboljše. Prav nič se nisi postarala. Lepa si kot vedno", "Upam, da si srečna, vse najboljše," sporočajo igralkini sledilci.

Vergara je zaslovela z vlogo Glorie v seriji Sodobna družina, od leta 2013 do 2020 pa je bila najbolje plačana igralka na ameriški televiziji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta