(FOTO) Oblekla kratko krilo in osupnila: Za njo sta dva poroda, a znana Mariborčanka je videti neverjetno

A.L.
12.02.2024 11:36

Postavna temnolaska je nenehno deležna komplimentov spletnih sledilcev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Influenserski trojček. Jasna Vale, Fiona Čuček in Sabrina Vidovič.
Mp Produkcija/pigac.si

Ena najbolj znanih mariborskih spletnih vplivnic in umetnica ličenja Sabrina Vidovič, ki se lahko pohvali tudi s svojo linijo nakita in rokovnikov, svoje sledilce na družbenih omrežjih redno razvaja z utrinki iz svojega življenja. Predana mamica dvema malčkoma rada pokaže trenutke družinske sreče.

Postavna temnolaska je nenehno deležna komplimentov spletnih sledilcev, ki ji sporočajo, da je videti čudovito. To je znova potrdila s fotografijo na Instagramu. Obiskala je Beograd in za večerni dogodek izbrala kratko belo obleko, ki razkriva veliko gole kože in globok dekolte. Modna oprava Sabrini lepo pristoji in poudari njeno izklesano postavo.

Pred časom je Sabrina za portal Zadovoljna.si povedala, da biti vplivnež ni tako lahko delo, kot si marsikdo predstavlja. "Jaz vedno rečem – če bi bilo tako enostavno, bi vsi to počeli. Pa ne. Z razlogom," pravi.

O skrbi zase pa je takrat povedala: "Vse ženske v moji družini so po navadi na prvo mesto postavljale druge, kar je sicer lepo, ampak zdaj, ko so starejše, so mi predale to, da ne smeš kljub vsemu nikoli pozabiti nase. Nasploh so mi vzornice močne in samozavestne ženske, ki se imajo rade in cenijo tudi svoje 'nepravilnosti'. Zdi se mi, da takšne ženske žarijo in izstopajo, tudi če so nenaličene in v trenerki. Naj se sliši, kot kliše, ampak res mislim, da lepota izhaja iz notranjosti."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta