(FOTO) Objokana žena in vidno shujšani zvezdnik: Je eden najbolj znanih igralcev hudo bolan?

A.L.
08.09.2022 10:38

Spomnimo, da ni prvič, ko so oboževalci v skrbeh za svojega idola.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hollywoodski igralski zvezdnik Tom Hanks je osupnil z novo podobo. Paparaci so ga ujeli med sprehodom z ženo Rito Wilson, fotografije pa kažejo, da je igralec izgubil precej kilogramov. Številni oboževalci so v skrbeh, kaj se dogaja z zvezdnikom, ki je nedolgo nazaj dopolnil 66 let. Za zdaj ni znano, ali je nova suhljata podoba posledica nove vloge, zaradi katere je moral spremeniti videz, ali pa gre za zdravstvene težave.

Profimedia

Spomnimo, da ni prvič, ko so oboževalci v skrbeh za svojega idola. Na premieri filma "Elvis" so se mu vidno tresle roke. Leta 2020 je Hanks izjavil, da sta z ženo težko prenašala okužbo s covidom, on je zaradi težkega poteka bolezni pristal celo v bolnišnici. Po preboleli okužbi njegovo telo ni več takšno kot prej, počuti se šibkejšega.

Reuters

Tuji mediji poročajo, da so Tomu diagnosticirali tremor ali tresavico, bolezen, ki se pojavi zaradi povečanega stresa. Zaenkrat še ni razkrito, ali ima še dodatne zdravstvene težave, zato se številni oboževalci bojijo zanj.

Še bolj zaskrbljujoče je, pišejo tuji mediji, da so Rito med večerjo videli jokati. Paparaci so jo ujeli, kako si je brisala solze, medtem ko je sedela za mizo s Tomom, njunim sinom Chetom in Tomovo hčerko iz prvega zakona Elizabeth. Ali je jok posledica skrbi za moževo zdravje ali pa gre za kaj drugega, ostaja neznano.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta