(FOTO) Obalna straža? Ula Furlan oblekla rdeče enodelne kopalke in vzela dih

A.L.
23.06.2023 10:05

Spletne sledilce je razveselila s fotografijo po navdihu nekoč priljubljene serije Obalna straža.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ula Furlan je ženska, ki ljubi življenje. Navdušuje s svojo iskrivostjo, navihanostjo, pa tudi izjemnim občutkom za modo, kar njeni spletni sledilci zelo dobro vedo, saj vsake toliko predstavi kakšno navdihujočo kombinacijo. Čedna je v vseh letnih časih in okoliščinah, a najraje jo vidimo v poletnem času, ko odpne kak gumbek več ali izbere krajše krilce. Tokrat ni odpela samo gumbka, pozirala je kar v kopalkah.

Spletne sledilce je razveselila s fotografijo po navdihu nekoč priljubljene serije Obalna straža. Izbrala je rdeče enodelne kopalke, ki so visoko izrezane, tako da do izraza pridejo njene dolge noge.

"Dobroo jutroo in iz srca lepo pozdravljen zaključek enega fantastičnega in po mojem najbolj dinamičnega ustvarjalnega dela leta - ever!" je ob sliki zapisala Ula in dodala, da je malce ostala brez besed, razkrila pa je tudi razlog za to. "Malo sem brez besed, koliko enih neponovljivih stikov, pripovedi in zgodb, impulzov, izzivov in srečanj ... se je zlevilo in zgodilo, tja ... v resničnost. V naslednji etapi leta ... pa komaj čakam, da bom v prvi vrsti lahko malenkost ponovno zlevila sebe. V nekoga, ki lahko spet bolj posluša in manj pripoveduje," je še dodala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta