(FOTO) Noro lepa hči Cindy Crawford gostom zabave vzela dih s prosojno opravo, pod katero ni nosila ničesar

D.Ži
18.10.2022 08:20

Jabolko res ne pade daleč od drevesa. Hči ene najlepših legendarnih manekenk je v zelo kratkem času postala pravi modni fenomen.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Academy Museum Gala, dogodek, ki skrbi za ohranjanje filmske umetnosti, je v Los Angelesu zbral številne znane obraze, ki so se po rdeči preprogi sprehodili v skrbno izbranih modnih kombinacijah.

Profimedia

Ena bolj udarnih oprav je bila zagotovo tista Kaie Gerber, ameriške manekenke in igralke, ki je pravi dokaz, da jabolko ne pade daleč od drevesa. Tako kot njena mama Cindy Crawford je tudi to mlado dekle že postalo pravi modni fenomen.

Profimedia

Za to posebno priložnost je Kaia izbrala kombinacijo, za katero stoji luksuzna znamka Alaïa, ki v ospredje postavlja modni minimalizem.

Profimedia

Znano je, da bi morala imeti vsaka ženska v svoji omari malo črno obleko in Kaijina kombinacija je pravi dokaz, da je črna še posebej elegantna.

Profimedia

Kombinacija je bila sestavljena iz drapiranega krila in prosojnega pulija, ki se je oprijemal telesa in poudaril linijo peščene ure. Dolgi rokavi so trend že nekaj sezon, tako kot gube na krilu, ki so še dodatno poudarile njene zapeljive obline.

Kaia je v od glave do pet črni opravi pokazala, da je manj še vedno več in da lahko tudi enobarvna kombinacija pusti močan vtis. Pod oprijetim pulijem ni nosila nedrčka, kar je prav tako vse bolj priljubljen trend na modnih brveh, pa tudi v vsakodnevnih kombinacijah.

Profimedia

Prestižna znamka Alaïa je opravo oblikovala v sodelovanju s stilistko Danielle Goldberg, ki jo je navdihnila preprostost. Odločili so se, da lepa Kaia ne bo nosila nakita, lase pa imela zgolj spuščene, brez pretiranega stiliranja.

Profimedia

Azzedine Alaïa je modna znamka, ki jo je rada nosila tudi legendarna Cindy Crawford, še posebej priljubljena pa je bila v 80-ih in 90-ih letih prejšnjega stoletja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta