(FOTO) Nogometni zvezdnik se je razšel s svojo trans punco, a ima že novo. Ta je bikini model

D.Ži
28.10.2022 09:32

Mbappe sreče z zapeljivo Ines Rau očitno ni našel, trenutno jo išče z lepotico, ki jo pogosto vidimo v kopalkah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
epa

Zvezdnik nogometnega kluba PSG Kylian Mbappe ima novo dekle. Pred skoraj dvema mesecema se je v evropskih tabloidih pojavila informacija, da se francoski napadalec dobiva z Ines Rau, transspolno manekenko, ki je pri 16 letih prestala operacijo potrditve spola.

V zvezi sta bila več mesecev, skupaj so ju videli na filmskem festivalu v Cannesu, a Mbappe govoric o ljubezni z Rau ni želel ne potrditi ne zanikati.

Vendar se zdi, da njuna romanca ni trajala dolgo.

Reuters

Zdaj naj bi bil v razmerju z Rose Bertram, 28-letno manekenko iz Belgije, ki je bila do pred nekaj meseci v zvezi z drugim upokojenim nogometašem, Gregoryjem van der Wielom. Skupaj sta bila osem let in imata dve deklici, piše angleški Daily Star.

Bertram se z manekenstvom ukvarja že od svojega 13. leta in je bila obraz več znanih modnih znamk. Njen nekdanji izbranec Van der Wiel je nosil dres Ajaxa, PSG, Fenerbahceja, za nizozemsko nogometno reprezentanco pa je zbral 46 nastopov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta