(FOTO) Nina Ivanič s sinovoma na nepozabnem potovanju: "Našli smo ugodne letalske karte in se res na hitro odločili"

N. K./revija Lady
21.10.2024 12:30

V New Yorku so preživeli osem nepozabnih dni in si v tem času ogledali večino znamenitosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nina Ivanič
Osebni arhiv

Igralka Nina Ivanič se je pred kratkim s sinovoma Luko in Miho podala v New York, mesto, ki nikoli ne spi. V Združenih državah Amerike je bila že nekajkrat, a nikoli v tem mestu, sinova pa sta sploh prvič obiskala ZDA. Ninin mož Matjaž je bil delovno odsoten, zato so se tokrat na pot podali kar sami.

"Našli smo ugodne letalske karte in se res na hitro odločili. Čas je bil idealen, saj sta oba sinova študenta in sta bila septembra še prosta, jaz pa sem s predstavami tudi začela šele konec septembra," pravi Nina, ki ji bo mesto ostalo v lepem spominu. "Vsi smo si v glavi ustvarili neko podobo, da bo tam večja gneča, bolj umazano, več stolpnic, betonska džungla, ampak nič od tega negativnega ni bilo. Je čisto, varno mesto, gostota ljudi se porazgubi. Imeli smo tudi dobro pozicijo hotela, blizu Central Parka, ki ponuja mir in odklop."

Ogledali so si vse največje znamenitosti, niso izpustili niti obiska Broadwaya in muzikala Veliki Gatsby. Nino so navdušili še zgradba Summit One Vanderbilt, Bryant Park, izlet z ladjo do Kipa svobode, posebno doživetje pa je bil tudi zajtrk v trgovini Tiffany: "Ni bilo ene stvari, za katero bi rekla, da je bila brezvezna. Še najmanj zanimiva sta mi bila Wall Street in Downtown."

Novica je bila objavljena v reviji Lady, št. 41.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta