(FOTO) Nina Ivanič izginila z odrov in priznala, da se je borila s hudo boleznijo

A.L.
13.11.2023 11:52

Za revijo Suzy je odkrito spregovorila o tem, da so bili dnevi, ko je bila tako zelo brez moči, da ni uspela sama oditi niti v kopalno kad.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Dokler tega ne doživiš, ne veš, da se ti lahko zgodi."
Pro Plus

Priljubljena slovenska igralka Nina Ivanič, ki smo jo v zadnjih letih spremljali v številnih televizijskih serijah, je pred sedmimi meseci izginila z odrov in za nekaj časa povsem poniknila. Zdaj na dan prihajajo informacije, da se je borila z izgorelostjo in da si nikoli ni mislila, da se ji lahko zgodi kaj takšnega. Za revijo Suzy je odkrito spregovorila o tem, da so bili dnevi, ko je bila tako zelo brez moči, da ni uspela sama oditi niti v kopalno kad. 

(FOTO) Tanjo Žagar ustavila policija in ji odvzela vozilo. Kaj se je zgodilo?

"Dokler tega ne doživiš, ne veš, da se ti lahko zgodi. Veliko sem delala, snemala serije, igrala v svojem gledališču, še predstavo Vročica v Špas teatru. Kar naenkrat sem izgorela. Hvala bogu, da ne tako, da dve leti ne bi mogla vstati iz postelje, ampak vseeno je bilo preprosto vsega preveč. Morje, sonce, borovci, naravna pranoterapija, to me je začelo vračati nazaj v življenje," je nedavno povedala za revijo Suzy. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta