(FOTO) Neverjetna podobnost: Srbski mediji našli dvojnico svoje Konstrakte, gre za znano Slovenko ...

A.L.
23.05.2022 09:45

Konstrakta, ki je v Torinu navdušila s pesmijo in modno opravo, je zdaj dobila še dvojnico. In to v Sloveniji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Srbska glasbenica Konstrakta je postala nadvse priljubljena v svetu, potem ko je nastopila na tekmovanju za pesem Evrovizije v Torinu in se v finalu uvrstila na visoko peto mesto. O njej je pisal celo sloviti New York Times, zdaj pa so srbski mediji našli tudi njeno "dvojnico". In to ne katerokoli. Na las ji je namreč podobna slovenska antropologinja in doktorica znanosti Jerca Legan Cvikl

To je potrdila tudi sama in pod kolaž fotografij, ki kažejo, da sta si zares nadvse podobni, zapisala: "Konstrakta, morda sva si v sorodu."

Konstrakta je s svojim evrovizijskim nastopom poskrbela tudi za pravi modni hit. Kot pišejo mediji širom nekdanje skupne države, je njen nastop dobro vplival na prodajo legendarnih borosank, ortopedskih sandal, ki jih močno povezujemo s časi nekdanje skupne države. Čeprav jih v Srbiji ne prodajajo, je Ana Đurić - Konstrakta sandale vključila v svoj nastop, za evrovizijske namene jih je njena ekipa kupila v Zagrebu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta