zadnje objavljene

pogledi

več
Janis Varufakis, nekdanji grški finančni minister in profesor ekonomije na Univerzi v Atenah, Project Syndicate

mnenje

več

Popularno

(FOTO) Nenadoma umrl eden najbolj znanih manekenov, star je bil komaj 27 let

D.Ži
25.01.2023
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Maneken Jeremy Ruehlemann je nenadoma in povsem nepričakovano umrl v starosti 27 let. Vzrok smrti mladega ameriškega modela trenutno ni znan, med prvimi pa je njegovo smrt objavil oblikovalec Christian Siriano, ki je v Ruehlemannu našel navdih.

"Nikoli nisem objavil česa takega, a res je težko izgubiti prijatelja, ki je bil tako lepa duša. To je za Jeremyja, najlepšega moškega, ki je dal toliko ljubezni vsem, ki jih je srečal, ne glede na vse," je Siriano zapisal na svojem instagramu. Dodal je še: "Pošiljam vso svojo ljubezen njegovi družini in prijateljem, ki so izgubili nekoga tako posebnega. Vem, da se bova nekega dne spet srečala, a trenutno ga želim samo objeti. Lepo počivaj, Jeremy, vsi te imamo radi. Pošljite ljubezen njegovi družini, prosim."

Ruehlemann je pred časom študiral psihologijo, a se je leta 2017 odločil za kariero modela. Pojavil se je na več modnih revijah Siriana in bil model za različne znamke in oblikovalce, kot so John Varvatos, Joseph Abboud, Superdry, Macy's, Zara, Nick Graham in Atelier Cillian.

Na instagramu se je nazadnje oglasil pred nekaj dnevi.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?