(FOTO) Nekoč je blestela na naslovnicah, danes je brezdomka, ki išče hrano v smeteh

D.Ži
21.10.2020 11:57

Daleč so časi slave in razkošja. Nekoč bleščeča Loni WiIlison je danes huda odvisnica, ki zavrača kakršno koli pomoč.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V brezdomki in hudi odvisnici od metamfetamina, ki živi na ulicah prestižnega Venice Beacha v Los Angelesu, bi težko kdo prepoznal nekdanjo manekenko. 37-letna Loni Willison, nekdanja žena igralca Jeremyja Jacksona, ki je v nekdaj priljubljeni reševalski seriji Obalna straža igral Mitchevega sina Hobieja, na ulici živi že od leta 2016.

Loni Willison was recently spotted living on the streets of Venice Beach

Objavil/a Daily Mail Celebrity dne Nedelja, 18. oktober 2020

Kot piše Daily Mail ima Loni tudi hude težave s psihičnim zdravjem. Fotografi so jo srečali, ko je po ulici potiskala svoj voziček. Povedala jim je, da se počuti povsem dobro in da se z bivšim možem ni slišala. "Z Jeremyjem se nisem slišala. Nočem govoriti s prijatelji, povsem dobro mi je. Nikakršne pomoči ne potrebujem," je odvrnila.

Loni in Jeremy sta bila poročena med letoma 2012 in 2014, ob ločitvi pa ga je obtožila, da jo je med napadom besa poskušal zadaviti. Danes pravi, da želi živeti samostojno in da ima vse, kar potrebuje.

Profimedia

"Nimam mobilca, imam pa hrano in prostor za spanje. Tu in tam imam celo nekaj denarja, hrane pa je v smeteh dovolj. Nikogar ne skrbi zame in tudi sama se ne želim ukvarjati z nikomer," pripoveduje Loni, ki so ji prijatelji leta 2018 sicer poskušali pomagati.

Njene težave so se začele leta 2016, ko je izgubila službo asistentke v centru za plastično kirurgijo. Ker ni našla nove zaposlitve, ni mogla več plačevati najemnine in je pristala na cesti. Tu in tam se najde kak zdravnik, ki ji poskuša pomagati pri zdravljenju odvisnosti, a pomoč vselej zavrne.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta