(FOTO in VIDEO) Umrl je komaj 35-letni igralec, ki je zaslovel že kot otrok

A.L.
07.11.2023 10:16

To je že druga družinska tragedija v nekaj letih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Evana Ellingsona so kot dečka opazili v skate parku.
Profimedia

Umrl je igralec Evan Ellingson, najbolj znan po vlogi iz filma Iz tvojega življenja in serije Na kraju zločina: Miami. Umrl je v 36. letu starosti, obdukcija pa še poteka, zato natančen vzrok njegove smrti še ni znan. V zadnjem desetletju se Ellingson sicer ni več pojavljal pred kamerami, njegov oče je za TMZ odkrito spregovoril o tem, da se je sin dolgo boril z odvisnostjo od drog. Zadnje čase naj bi se počutil bolje, zato je njegova smrt za starše še toliko bolj pretresljiva.

Prvo pravo vlogo je dobil leta 2004.
Profimedia

Evana Ellingsona so kot dečka opazili v skate parku, kjer je čas preživljal s svojimi tremi brati. Sprva je nastopil v oglasu za eno od svetovno znanih podjetij, kar mu je kasneje prineslo številne igralske vloge. Svojo kariero je začel kot 13-letni deček, ko je zaigral v seriji Splošna bolnišnica. Prvo pravo vlogo je dobil leta 2004, ko je bil izbran za vlogo Kyla Savagea v televizijski seriji Complete Savage. 

To je že druga družinska tragedija v nekaj letih, leta 2008 je zaradi predoziranja namreč umrl tudi Evanov brat Austin.

"Dno sem dosegel, ko sem imel 19 let. Moj starejši brat Austin je umrl zaradi prevelikega odmerka heroina."
Profimedia

 

Leta 2021 je nekdanji igralec našel zatočišče na ranču River's Edge, kjer si je prizadeval za okrevanje zaradi zlorabe substanc. "Življenje pred drogami je bilo zabavno. Vedno sem bil ljudski človek," je dejal v pričevanju, objavljenem na YouTubu. "Rekel bi, da sem pri 19 letih zašel v težke droge."

"Dno sem dosegel, ko sem imel 19 let. Moj starejši brat Austin je umrl zaradi prevelikega odmerka heroina. Njegova smrt me je pahnila čez rob."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta