(FOTO) Dopolnila jih bo 55, kaže jih precej manj: Nuša Derenda oblekla bikini in močno presenetila

A.L.
30.06.2023 09:58

Poleg fizičnega vidika pa je Nuša tudi velika zagovornica duševnega zdravja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"Ni vedno lahko, ampak zdravo prehranjevanje je postalo moj način življenja, tako kot rekreacija. Z ničimer pa ne pretiravam," je Nuša Derenda pred časom razkrila za revijo Obrazi. In rezultati so tu. Lepa pevka je s sledilci na družbenem omrežju delila fotografijo v bikiniju in osupnila. Sledilci ji sporočajo, da je videti izvrstno. 

Poleg fizičnega vidika pa je Nuša tudi velika zagovornica duševnega zdravja. Zaveda se, da je notranje ravnovesje enako pomembno kot zunanji videz. 

"Menim, da niti ni tako težko živeti zdravo. Vse se začne v glavi. Treba se je le odločiti za način življenja, s katerim si ne škodujemo in krepimo svoje zdravje. Za marsikoga je težko spremeniti prehranjevalne navade, opustiti kajenje, alkohol, se začeti redno gibati, če je bil navajen drugače. Na žalost mnogi začnejo razmišljati o tem šele, ko zbolijo. Seveda pa ni nikoli prepozno!" pa je pred časom povedala za Slovenske novice.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta