(FOTO) Divja in glasna: Zvezdnik razkril, kako se je v resnici na svoji poroki obnašala vojvodinja Meghan

D.Ži
14.03.2023 11:09
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Meghan in Harry sta si na svoji ohceti dala duška.
Profimedia

V poroko Meghan Markle in princa Harryja so bile uprte oči skoraj vsega sveta, le redki pa so imeli priložnost spremljati dogajanje za kamerami, predvsem na zasebnem slavju.

Profimedia

Med njimi je bil igralec Idris Elba, ki je šele zdaj razkril zanimive podrobnosti, Meghan pa je po njegovih besedah ​​na plesnem parketu dala vse od sebe. Vsaj tako trdi Idris, ki je razkril, kako je bilo na razposajeni zabavi in ​​kaj se je dogajalo za kamerami pozno v noč.

Idris Elba se je v vlogo didžeja odlično vživel.
Profimedia

Princ Harry ga je posebej prosil, naj bo didžej na sprejemu v rezidenci Frogmore House, kjer je bila zabava. Ob tem je izjavil, da je od vseh prisotnih najbolj uživala in se sprostila prav Meghan.

Profimedia

"Mislim, da je bila Meghan tista, ki se je najbolj sprostila. Veste, bila je glavna, divja, zelo se je zabavala. Bila je njena poroka, zato se je imela najbolje," je za ET Canada povedal igralec.

Idris je Harryja pred poroko srečal le nekajkrat, pred tem pa je slavni televizijski voditeljici Ellen DeGeneres priznal, da je mislil, da se šali, ko ga je prosil, naj prevzame delo didžeja.

Profimedia

"Bila je neverjetna izkušnja, pripravljal sem glasbo za tisti večer. Čutil sem velik pritisk, a bilo je super," je takrat povedal.

Profimedia

Med slavnimi gosti zasebne zabave so bili Oprah Winfrey, David in Victoria Beckham, Amal in George Clooney, sir Elton John, Joss Stone in drugi.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?