NK Miklavž: Stavijo zlasti na podmladek

Vlado Paveo
14.06.2020 05:00

Nogometni klub Miklavž na Dravskem polju je nekoliko bolj skromno, a vendarle praznoval 40 let.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ponos kluba kadeti in mladinci NK Miklavž
Arhiv Kluba

Ponosni, da so se njihovi kadeti in mladinci z osvojitvijo lige MNZ Maribor po treh letih vrnili v vzhodno skupino druge slovenske nogometne lige, so v Nogometnem klubu Miklavž na Dravskem polju v soboto z druženjem v domačem športnem parku zaznamovali 40-letnico kluba. To in seveda dejstvo, da so se njihovi nogometni naraščajniki do 15. leta starosti pred dvema sezonama zavihteli celo na četrto mesto v prvi slovenski ligi vzhod, naslednjo pa malo zaradi razpada nadarjene generacije, malo zaradi nesoglasij iz elitne druščine izpadli, priča, na kaj stavijo v tem nogometnem klubu. V prvi vrsti na delo z mladimi.
Zaradi še vedno veljavne omejitve druženja na javnih mestih na največ 200 ljudi so praznovali skromno, a nič manj prisrčno. Z druženjem generacij, ki so zaznamovale miklavški nogomet, in z revijalnima tekmama med kadeti in mladinci ter člani in veterani. Sicer pa če virusa ne bi bilo, bi bilo vse drugače. Prav v tem terminu so že 16 let gostili izjemno številen in odmeven mednarodni turnir naraščajnikov.

Miran Đuran in podpredsednik kluba Matej Krnjak
Vlado Paveo
Posebno skrb posvečajo zelenicam, dvanajst tisoč kvadratnih metrov imajo igrišč.
Damijan Toplak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta