Žreb osmine finala lige prvakov: Jan Oblak proti evropskim prvakom

šr
16.12.2019 12:31

Atletico se bo v prvem spomladanskem obračunu pomeril z Liverpoolom, Kevin Kampl z Leipzigom s Tottenhamom, Atalanta Josipa Iličića pa z Valencio.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Epa

Danes so v Nyonu izžrebali pare osmine finala lige prvakov. Med najbolj zanimivimi bo dvoboj med Realom iz Madrida in Manchester Cityjem, med španskim moštvom, ki ima v vitrini rekordnih 13 vitrin, in angleškim supermoštvom, ki je zadnja leta vselej favorit za prvo. 
Med evropsko nogometno elito so še trije Slovenci. Jan Oblak bo imel izjemno težko delo proti Liverpoolu, ki brani naslov. Angleži bodo pohod proti novi lovoriki začeli na stadionu, na katerem so osvojili zadnjo. Z drugim letošnjim finalistom, Tottenhamom, pa se bo spopadel Kevin Kampl, ki sicer v letošnji sezoni zaradi poškodb in bolezni bolj malo igra. Realne možnosti za napredovanje ima Josip Iličić z novinko v ligi prvakov, Atalanto. Gorenjec bo prav tako potoval v Španijo - k Valencii. 
Prve tekme bodo 18. in 19. februarja ter 25. in 25., povratne 10. in 11. marca ter 17. in 18.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta