(VOX POPULI) Presenetljivi rezultati? Vprašali smo vas, kdo je najbolj odgovoren za rezultate Maribora

M.D.
09.03.2020 18:16

Vsak dan na naši spletni strani objavimo anketo Vox populi, tokrat je bila vprašanje povezano z dogajanjem okoli NK Maribor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Samo 12 odstotkov ljudi, ki so glasovali v anketi, meni, da je za rezultate in igre NK Maribor kriv Darko Milanič. Primorec je v soboto po porazu z Bravom odstopil z mesta trenerja vijoličastih.
Igor Napast

"Kdo je najbolj odgovoren za slabe rezultate in igro NK Maribor?" smo vas bralke in bralce Večera vprašali na spletni strani vecer.com.
Skoraj tisoč vas je oddalo glas za eno od štirih možnosti. Največ, kar 38 odstotkov, vas meni, da so za rezultate in igre NK Maribor odgovorni vsi, ki vodijo klub. 30 odstotkov vas je za najbolj odgovornega za stanje v klubu izbralo športnega trenerja Zlatka Zahoviča, 20 odstotkov pa meni, da so nogometaši odgovorni za nastalo situacijo. Le 12 odstotkov glasovalcev je mnenja, da je za rezultate in slabe igre NK maribor odgovoren Darko Milanič, ki je v soboto odstopil z mesta trenerja vijoličastih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta