V primeru zmage Maribor z Dinamom ali Ferencvarošem, v primeru poraza z Ludogorcem ali The New Saints

M.D.
05.08.2019 12:19

NK Maribor v sredo čaka prvi obračun tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov. Povratni obračun bo v torek, 13. avgusta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Maribor v evropskih tekmovanjih še ni napredoval proti Dinamu. Nazadnje so vijoličasti proti Zagrebčanom v playoff-u kvalifikacij za ligo prvakov izpadli leta 2012.
Igor Napast

Na sedežu Evropske nogometne zveze (UEFA) je dan za žreb tekem za finalni krog kvalifikacij za ligo prvakov in evropsko ligo. Če bo Maribor napredoval proti Rosenborgu, se bo pomeril z zmagovalecem dvoboja Dinamo Zagreb - Ferencvaroš. Prva tekmo bi Mariborčani igrali v gosteh. Prve tekme zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov bodo 20./21. avgusta, povratne pa teden dni pozneje.
Če vijoličasti izpadejo proti prvaku Norveške, bodo igrali v četrtem krogu kvalifikacij za evropsko ligo. Žreb je določil, da se bo poraženec dvoboja Maribor - Roseborg pomeril s skupnim zmagovalcem tekem med bolgarskim Ludogorcem  in The New Saints iz Walesa. Prve tekme bodo odigrane 22., povratne pa 29. avgusta.

Prisluhnite Večerovemu podkastu Polcajt TUKAJ.
{soundcloud}https://soundcloud.com/vecerpodkast/polcajt-5-sprint-na-nordijski-turneji{/soundcloud}

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta