Oblak proti Kamplu, Iličić s Parižani

šr
10.07.2020 12:58

Žreb četrtfinala lige prvakov je napovedal nekaj zanimivih obračunov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jan Oblak (v ozadju) in Kevin kampl (v sredini) se zaradi odsotnosti slednjega ne srečujeta več v reprezentanci, se bosta pa v četrtfinalu elitnega evropskega klubskega tekmovanja, kjer si bosta stala nasproti.
Saso Bizjak

V Nyonu je danes Evropska nogometna zveza opravila žreb za četrfinale lige prvakov, ki je prinesel tudi slovenski obračun. Atletico Jana Oblaka se bo namreč pomeril z Leipzigom Kevina Kampla. Naš tretji nogometaš Josip Iličić pa bo imel z Atalanto atraktivnega nasprotnika v nesramno bogatem PSG-ju. To so tudi štirje klubi, ki so že prestali osmino finala, boljša iz parov pa se bosta pomerila v polfinalu. 
Drugi četrtfinalisti so še odprti, je pa znana pot vsakega izmed njih. Veliko prednost pred povratno tekmo osmine finala ima Bayern, ki je Chelsea na prvi tekmi na Otoku premagal s 3:0. Manchester City je z 2:1 na gostovanju premagal Real Madrid, Lyon v Franciji Juventus z 1:0, Barcelona in Napoli pa sta se v Italiji razšla z 1:1.
Pari četrtfinala lige prvakov: Real Madrid/Manchester City - Lyon/Juventus, Leipzig - Atletico, Napoli/Barcelona, Chelsea/Bayern, Atalanta - PSG.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta