NK Maribor: Kmalu gre zares, znani tekmeci na pripravljalnih tekmah, s kakšno zasedbo v pomlad?

Marko Kovačevič Marko Kovačevič
03.01.2020 20:57

Nogometaši Maribora bodo priprave na spomladanski del sezone začeli v enaki zasedbi, kot so zaključili jesen

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marcos Tavares obljublja, da se bo na igrišče vrnil še močnejši.  
Andrej Petelinšek

Še dva dneva počitka, nato pa bo šlo zares. Nogometaši Maribora bodo prihodnji teden začeli priprave za spomladanski del sezone v prvi ligi (in poletje v Evropi). V ponedeljek se bodo dobili na tradicionalni ponovoletni večerji, v torek pa bodo na igrišču že jemali zalet za lov na nov naslov državnih prvakov. Jesen so zaključili s štirimi točkami manj od vodilne Olimpije, a se lahko večnim rivalom približajo že na spomladanski uverturi. Z derbijem v Ljudskem vrtu bodo 22. februarja začeli lov na točke.
Poldrugi mesec bodo trajale priprave. V NK Maribor so tudi letos izbrali že tradicionalne lokacije. Po uvodnem delu v Ljudskem vrtu se bodo 15-kratni slovenski prvaki odpravili v Moravske Toplice (od 16. do 21. januarja), osrednji del priprav pa bodo opravili med 26. januarjem in 9. februarjem v Turčiji. Nogometaši od zadnje tekme v lanskem letu niso le počivali, pred vnovičnim zborom so vadili po individualnih programih. "Čas je, da spet zaviham rokave. Na igrišče se bom vrnil močnejši," je denimo k fotografiji iz telovadnice pripisal Marcos Tavares. Kapetan dobro pozna način dela v Ljudskem vrtu, v torek bo začel že svoje trinajste zimske priprave z Mariborom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta