Kenan Pirić: Vratarji se ne moremo metati po stanovanju

šr
08.04.2020 15:27

Kaj v izolaciji počne vratar NK Maribor

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

"Zdrav sem, to je najpomembnejše. Prav tako moji doma. S soprogo nama je glavnina časa posvečena dojenčku, ki narekuje dnevni ritem. Sicer pa spoštujem navodila, spremljam vse aktualne informacije. Iz stanovanja grem res samo po najnujnejših opravkih, do trgovine ali lekarne, če potrebujeva kaj za otroka. In ko grem oddelat tekaški del treninga," opisuje vsakdanjik 25-letni vratar NK Maribor Kenan Pirić
Vratarji imajo v času izolacije nekoliko drugačen program kot nogometaši. Z njimi pri vijoličastih dela trener Miha Pirih. "Pripravil nam je videomaterial in ob vajah poslal posnetke, kako naj jih pravilno izvajamo ter ostanemo v formi. Ne moremo se metati po stanovanju. Igralci imajo večji obseg teka, mi manjši. Največ vaj je namenjenih delu nog, da ohranimo aktivacijo mišic. Ob tem pa delamo na moči, največ za roke in ramena. Ker nam je trener vratarjev vpeljal nekatere nove vaje, mu pošljemo posnetke, ali je izvedba pravilna. Komaj čakamo, da bomo spet vsi skupaj na treningu v Ljudskem vrtu."

Epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta