Kek vpoklical tri novince, vrača se Verbič

28.09.2021 13:06
Selektor slovenske nogometne reprezentance je za oktobrski tekmi proti Malti in Rusiji nekoliko spremenil seznam vpoklicanih
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Selektor se zaveda, da je reprezentanca v situaciji, ko štejejo le točke.
Sašo Bizjak

Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je obelodanil seznam vpoklicanih za oktobrski tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo. Slovenija bo točke na dvobojih proti Malti (8. oktobra v Ta' Qaliju) in Rusiji (11. oktobra v Mariboru) lovila v nekoliko spremenjeni postavi. Selektor je povabil tri novince, branilca Žana Karničnika (Mura) in Žana Kolmaniča (Austin) ter vezista Timija Maxa Elšnika (Olimpija). Prvič po lanskem novembru bo zraven tudi Benjamin Verbič (Dinamo Kijev), ki je zaradi poškodb izgubil skoraj osem mesecev nogometa.

Slovenija je po šestih krogih v kvalifikacijski skupini H s sedmimi točkami na četrtem mestu, za Hrvaško na prvem mestu in Rusijo na drugem, ki prinaša dodatne kvalifikacije za Katar, zaostaja za šest točk. "Jasno je, da popravnih izpitov več ni. Sami smo se pripeljali v situacijo, v kateri štejejo le točke," se pred oktobrsko akcijo zaveda selektor Matjaž Kek.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta