Bogatinov: Laži škodijo ugledu kluba in zahtevajo odziv

ug
05.05.2020 20:55

Športni direktor NK Maribor se je odzval na neresnične medijske zapise

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinsek

Novi športni direktor NK Maribor se je prvič odzval na medijske zapise, a je hkrati zatrdil, da to ne bo počel ves čas. "Vendar v primerih, kot sta se zgodila v prejšnjih dneh, ko je načeta integriteta NK Maribor, moramo zaščititi klub. V današnji in včerajšnji izdaji EkipeSN je bilo zapisanih kar nekaj neresnic, ki škodijo ugledu kluba in zahtevajo odziv," je za spletno stran vijoličastih povedal Oliver Bogatinov.
Zmotile so ga informacije o tem, da naj bi želel v klub spet pripeljati vratarja Matka Obradovića, ki je trenutno angažiran pri Muri. "Zagotavljam, da kot športni direktor ali kdorkoli v mojem imenu, nisem izkazal zanimanja, imel stikov, še manj pa poslal kakršnokoli ponudbo Matku Obradoviću ali vodstvu NŠ Mura z namenom začetka pogajanj z vratarjem," je zatrdil naslednik Zlatka Zahoviča. Pričakuje, da bodo te informacije zanikali tudi tisti, ki so "na nepravi in nekorekten način iskali svojo pozornost na račun NK Maribor".
Bogatinov je še dejal, da si "navijači zaslužijo verodostojne informacije in transparentnost pri delovanju. Zato bomo kot vedno uradna stališča najprej posredovali na klubskih kanalih. Ker se vsi v klubu dobro zavedamo, da vsaka takšna neresnična informacija lahko razdvoji naše navijače ali poraja dvome, se moram v tem primeru odzvati in posredovati pravo ter edino plat zgodbe.”

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta